Monday, August 27, 2012

Segmen : Mood Raya Belum Habis Lagi!

Hmm... tak puas lagi bercuti raya.. kejap je dah masuk balik kerja.. Tahun ni collection duit raya anak-anak aku tak banyak pun. Sedeh, kat mana lagi nak cari yer. Minggu ni harap-harap ada la sapa2 yang invite open house ker.. Boleh gak ziarah. ;p
Disamping anak-anak tersayang...

Hari ni mmg sungguh membosankan. Apapun teman aku hari ni blog.. Menyegmen-segmen.. Sori la kalau entry aku banyak segmen. Aku budak baru lagi.. Hahahaha.. Kalau korang rasa mood raya belum habis lagi jom ke segmen YUYU Silakan..

11 comments:

  1. Haha..myegmen2 ye...selamat bersegmen..tema hijau sm ng familyku,,kuikuikui

    ReplyDelete
  2. hehe.. new blogger katakan..

    oh, sama ker.. terbaeklah... hehe

    ReplyDelete
  3. Haha..samala kita.. Newbie gak.. Baru nak berjinak2 katakan... Japg nak join gak segmen yuyu ni..kikik

    ReplyDelete
  4. TQ join & support my segmen.. :)

    ReplyDelete
  5. 96 xdapat 100. hadiah pada anak-anak if dapat wat open house

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama. dah polo pun hehe.. slamat hari raya

    ReplyDelete
  7. selamat menyegmen. haha.. raya kan sebulan. :)

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen yg sama dan folo.....

    ReplyDelete