Thursday, September 27, 2012

Give Away : Wangi & Happy Macam Akiff

 
::Contest ini ditaja oleh Sephora Dubai Perfumes::

Datang support GA dari blog marqiscareno
Terlambat sikit, tak sempat nak update. Okey guys sapa rasa-rasa nak menang perfume jom join GA ni. Korang klik kat banner atas dan ikut syarat-syarat tuan blogger. Mudah dan simple. Jangan tunggu lama-lama, tarikh tutup 5 oktober 2012, Jumaat, 12.00 tghri).. Good luck to me.. :p

400  
Aku nak ni je. Pls.. Sori tuan tanah... Excited nk join smpi suruh tutup awal. Koh3

9 comments:

  1. chaiyok3,hehehe, :)

    ReplyDelete
  2. tarikh tutup 5hb la der... bkn hari ni... jumat next week... anyway, thanks support...

    ReplyDelete
  3. Salam kenal. Follow u. Saya nak menjemput anda untuk join GA blog saya – Cabaran 200 LIKE.

    http://mama-iloveu.blogspot.com/2012/09/segmen-cabaran-200-likes.html

    Hadiah bernilai tidak kurang RM60 disediakan untuk 2 pemenang bertuah.
    Jemput join :-)

    ReplyDelete
  4. beshnyer adiahh..hehe
    gud luck ^_^

    ReplyDelete
  5. -salam perkenalan.. blogwalking dan terjumpe blog ni.... suke bace blog yg ownernye rajin update mcm ni.. ^___^ saya nak tumpang iklan sikit ye TT-

    Salam to blogger sume ^___^

    mencari cari doorgift utk majlis kenduri kahwin mahupun jamuan keraian anda? cuba lawati blogspot Ananaifa di waffle-comel-ananaifa.blogspot.com dan sekiranya berminat dengan tawaran kami, bolehlah proceed for next action ya!

    //Jazakallah//

    ReplyDelete