Thursday, September 27, 2012

Give Away : Wangi & Happy Macam Akiff

 
::Contest ini ditaja oleh Sephora Dubai Perfumes::

Datang support GA dari blog marqiscareno
Terlambat sikit, tak sempat nak update. Okey guys sapa rasa-rasa nak menang perfume jom join GA ni. Korang klik kat banner atas dan ikut syarat-syarat tuan blogger. Mudah dan simple. Jangan tunggu lama-lama, tarikh tutup 5 oktober 2012, Jumaat, 12.00 tghri).. Good luck to me.. :p

400  
Aku nak ni je. Pls.. Sori tuan tanah... Excited nk join smpi suruh tutup awal. Koh3

9 comments:

  1. tarikh tutup 5hb la der... bkn hari ni... jumat next week... anyway, thanks support...

    ReplyDelete
  2. Salam kenal. Follow u. Saya nak menjemput anda untuk join GA blog saya – Cabaran 200 LIKE.

    http://mama-iloveu.blogspot.com/2012/09/segmen-cabaran-200-likes.html

    Hadiah bernilai tidak kurang RM60 disediakan untuk 2 pemenang bertuah.
    Jemput join :-)

    ReplyDelete
  3. beshnyer adiahh..hehe
    gud luck ^_^

    ReplyDelete
  4. -salam perkenalan.. blogwalking dan terjumpe blog ni.... suke bace blog yg ownernye rajin update mcm ni.. ^___^ saya nak tumpang iklan sikit ye TT-

    Salam to blogger sume ^___^

    mencari cari doorgift utk majlis kenduri kahwin mahupun jamuan keraian anda? cuba lawati blogspot Ananaifa di waffle-comel-ananaifa.blogspot.com dan sekiranya berminat dengan tawaran kami, bolehlah proceed for next action ya!

    //Jazakallah//

    ReplyDelete