Tuesday, September 4, 2012

Promosi Tesco dan Extra Clubcard Point

Dah la murah, dapat point extra plak tu. Cepat sementara masih sempat, tarikh sampai 6 September 2012.
Takde clubcard sila daftar di kaunter pendaftaran yer.. heehehe..
 Yang ni takde point extra tapi kira murah sangat dah ni.

Untuk maklumat lanjut sila layari http://www.tesco.com.my

6 comments:

  1. dlm 4 produk ni hanya milo dan dynamo jer pilihan barangan seharian gua...

    ReplyDelete
  2. semua produk aku, tapi milo dengan nescafe tu aku jarng beli yang pek besar.

    ReplyDelete
  3. tapi sikit je maggi dgn milo tu turun.. It used to be more cheaper than that kalau tak silap..

    ReplyDelete
  4. dia cover dengan points.. Biasanya rm1=1point kalau maggi 30 point tu byk gak tu. kumpul point.

    ReplyDelete
  5. wah, da sale.. sya suke lh.. hehe

    ReplyDelete