Cosmoderm

cosmoderm

Monday, March 18, 2013

Check Value Kereta Anda?

Kepada korang yang rasa nak jual kereta atau nak beli kereta 2nd. Korang boleh try check value guna link ni. Rasanya tak jauh beza harga ikut pada tahun. Juga untuk semakan SUM insurans yang nak diinsurankan.

Allianz Agreed Values


Selamat berjaya..

Friday, March 15, 2013

Water Filter Dr.Sukida (Promosi)

Penapis Air Dr. Sukida. Promosi RM1780.00 untuk 2 pelanggan pertama sahaja. Kenapa Penapis Air Dr.Sukida?

Sebab ada 6 + 1 = 7 peringkat tapisan.

1. Pra-Penapis Seramik- menyingkirkan bahan pencemaran, batu, pasir halus, karat, lumpur dan parasit merbahaya. (yang gambar 'free' kat atas berharga RM143.00)

2. Bebola Far - Infrared Beralkali- dapat meningkatkan kandungan ion kalsium serta menambahkan kealkalian air. Membebaskan mineral  penting, meningkatkan tahap oksigen.

3. Karbon Diaktifkan Gred A- penyingkiran bau dan warna serta klorin.

4. Karbon diaktifkan Gred A + Bio Kalsium- hapuskan bau, warna dan baki pemcemar termasuk klorin, logam, racun perosak dan bahan kimia karsinogenik dalam air. Bio kalsium memecah dan menghaluskan kelompok molekul air.

5. Batu Tenaga- juga memecah dan menghaluskan molekul air supaya lebih sedap untuk diminum dan mudah diserap oleh tubuh badan kita. Ini akan meningkatkan tahap penyahtoksinan dalam tubuh badan kita apabila kekerapan meminum air dr. sukida.

6. Batu Mineral + Bio Kalsium + KDF55 - kesegaran kepada air untuk diminum.

7. Nano Silver - teknologi terkini dalam pembasmian kuman dan mikro organisma yang terkandung didalam air.

 Kalau kurang percaya sila lihat testimonial saya, saya sendiri menggunakan penapis air Dr.Sukida. klik dibawah.

Kalau rasa berminat sila hubungi saya,
Firdaus: 0194565783
Email: redscarz@live.com.my
Authorize Dealer Vending Machine Dr.Sukida

Dunia Kek Ku (DUNIAKEKKU BAKERY)

Memperkenalkan Kedai Kek dari Dunia Kek Ku Bakery. Kedai ini menyediakan perkhidmatan membekal roti /kek/cupcake/muffin/tart dan lain-lain  kepada pihak-pihak sekolah/Jabatan Kerajaan/Agensi Swasta/atau untuk majlis-majlis khas (perkahwinan , pertunangan , aktiviti hari keluarga, hari jadi) untuk dijadikan sebagai cenderahati(doorgift) untuk acara yang mereka jalankan. Ini antara hasil dari kedai ini. 
 
Kek Perkahwinan
 
 KeK Hari Jadi
Kek Hari Jadi
Majlis Khas
Kek Hantaran..
Dan banyak lagi hasil kreatif, untuk keterangan lanjut dan tempahan korang boleh usha blog duniakekku dengan klik banner di bawah. 
Alamat Kedai:
Duniakekku Bakery 
(dimiliki oleh S Two S Resources)
AJCC Mall , No. 30 , Blok E , Jalan PPAJ 2/6 ,
Pusat Perdagangan Alam Jaya ,
Bandar Puncak Alam
43300 Selangor

Thursday, March 14, 2013

Kenapa aku ketagih INSTAGRAM

Dulu aku meroyan dengan Facebook, lepas tu aku giler kat twitter, pastu aku sibuk berblogging dan sekarang aku ketagih berInstagram. Kalau dulu facebook aku bertani rekod sampai level 88, poker sampai pokai,  twitter leh tweet ikut suka je, nak tengok tv pun tweet, dengar lagu pun tweet. Pastu aku sibuk blogging, nak tambah follower lah, nak tambah pageview, kejar nuffnang la bagai yang sekarang tengah stuck rm6.00 tak naik-naik wakakkkaaa.. Sekarang aku ketagih Instagram. Tangkap gambar sana sini atas bawah depan belakang, kemera phone je pong.. Ada aku kesah.. Kenapa?
 Featuring by ILOVEMALAYSIA

 Featuring by GF_MALAYSIA

 Featuring by GALERIKITE

 Featuring by ZJ WEEKLY TOP 4 FOLLOWER

 Featuring by GF_MALAYSIA DIGI #BUDDYZNEVER

 Featuring by GF_MALAYSIA

 Featuring by WOW_PHOTOZ

 Featuring by HDRSUPREME

 Featuring by IGERMY (IGER MALAYSIA)

Featuring by PHOTOCOMMUNITY
So dah faham kan. Sikit je pun. Memang ketagih betul rasanya kalau gambar terpilih dalam featuring dorang ni. Takde hadiah pun tapi nikmat tu hanya aku je tau. Tapi aku ada juga join contest tapi tak menang. Takpe la takde rezeki lagi. Aku akan cuba lagi. Instagram ni satu Dunia boleh tengok gambar kita.

Jom kalau nak tengok gambar kat galeri aku. Korang GOOGLE.. instragram @red_scarz

Wednesday, March 13, 2013

Update dari Mystitchycraft Blog

Photoshoot Zulhaimi & Zura
Hand Bouquet by Mystitchycraft

previous page hand bouquet by Mystitchycraft.

Craft Felt dari MYSTITCHYCRAFT

Mystitchycraft 
Datang untuk memperkenalkan dan mempromosi hasil kraftangan (Homemade craft) dari MystitchyCraft. Ada macam-macam kraf berasaskan Felt. Keychain, Bookmark, Door Gift, Hanging Car, Hand Bouquet Flower dan lain-lain. Ni kat bawah ni yang latest handmade. Bunga tangan khas untuk Kenduri Kahwin, bertunang atau photoshoot. boleh ke blog Mystitchycraf untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

 
Bunga Tangan 'Kasihku'..
Color : Pink Pastel  
Material : Acrylic Felt