Wednesday, January 8, 2014

Koleksi Lego Ferrari dari Shell Helix

Koleksi Lego Ferrari yang aku kutip satu-satu kat pam minyak Shell dulu. Penat nak kutip sebab kalau tak isi minyak RM40 ke atas tak leh beli item ni. Dah isi RM40 kena bayar pulak Rm12.90 untuk satu item. Pulun aku kutip, makan masa la jugak bajet takde.
Lego Ferrari Shell Fullset

Dalam banyak-banyak item ni, sangkar dia paling mahal. Huh ini pun import dari Sabah. Pasal tak mampu beli masa promosi. Kumpul bajet dulu baru beli. Member atas member jual bukan beli dari Shell.
Ini item paling last aku miliki, Ferrari merah kontot ni sebab paling buruk skali. Cis disebabkan keter ni aku terpaksa berhenti kat semua pam shell. Sebab masa tu tempoh promosi dah nak abis, banyak stok dah abis. Keter merah ni memang takde langsung yang tinggal. Sampai kesudah aku tak jumpa. Aku abaikan jela dah give up kononnya. Selang beberapa minggu kemudian ada pulak member up kat facebook item for sale. Ada la keter kontot yang aku nak ni. (harga biasalah up sikitla dari harga asal) Reasonable price la so aku pun berPM2. Akhirnya dapat jugak aku completekan Lego Ferrari Shell aku.

5 comments:

  1. bla nak bli ferarri yg real?hehe

    ReplyDelete
  2. As far as optimal design, further increments in downforce came about because of the utilization of a few nitty grittaffordable used cars
    y adjustments, including an overhauled back diffuser and spoiler.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. It is difficult to track down a vehicle to suit you on the off chance that you have five or six in your family, and bunches of gear. Truth be told, you probably won't discover anything and need to pay for two or three cabs to your lodging so they can get you out with leasing a vehicle large enough for your requirements. It is far superior to have booked your vacation vehicle rental ahead of time. dodge repair

    ReplyDelete