Monday, March 31, 2014

Cabaran 10 Hari SlimFast Diet | Serius Aku sangat teruja

Assalamualaikum, minta maaf bebanyak, terlambat sikit hantar review. Bukan apa, kebetulan cuti sekolah bawa anak balik kampung bercuti. Tak sempat nak hantar review. 
Apapun aku sangat teruja dengan hasil daripada Cabaran 10 hari bersama SlimFast Diet. Kenapa aku teruja, SlimFast Diet ni mampu menghakis lemak-lemak tepu yang degil kat perut aku ni. Sebelum ni berat aku sekitar 86-88kg. Nak turun memang payah. (Berat terakhir sebelum mengambil produk ni 86.3kg) Setelah 10 hari mengambil SlimFast Diet, berat aku dah turun sebanyak 1.8kg. Sekarang berat aku dah 84.5kg. Tak sangka produk ni berkesan mengurangkan berat badan aku walaupun baru 10 hari meminumnya. Ukur lilit perut aku sebelum ni 40 inci telah berkurang kepada 39.3 inci. Alhamdulillah. Kalau aku ambil secara berterusan mesti aku akan slim pasni.
Ini aku baru ambil tadi. Sebagai bukti.
Pada mulanya aku terasa payah gak, sebab kerap kali ke bilik air, rupanya itu proses sementara saja. Proses-proses menyerap lemak dan membuang lemak yang berlebihan. Inilah gambar aku selepas cabaran 10 hari SlimFast Diet. Walaupun turun 1.8kg saja tapi sangat bermakna buat aku walau tidak turun 3kilo or 5 kilo sebab aku sedar berat badan aku memang susah turun, jenis lemak tepu, keras.. dan sekarang aku menjadi lebih yakin produk ni mampu mengurangkan berat dan mengempiskan perut aku yang bulat ni. Dah dapat angka 84.5kg ni mesti lah nak tengok angka 80kg pulak lepas ni. Mana tahu..
Akhir kata, kepada mereka yang mengalami perut boroi macam aku ni, boleh la try produk
SlimFast Diet ni. Terbukti berkesan. 
Jangan tunggu lama-lama, dapatkan di SlimFast Diet hanya RM 45 sekotak (10 sachet) 
Sekarang semua kita mampu SLIM...







Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

17 comments:

  1. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
  2. awesome bro :D

    salam singgah dari blog:

    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya dengan jayanya dan penuh dengan kejayaan :D

    ReplyDelete
  4. Assalam bro Firdaus, ..boroi pon nampak hensom di wajah xpe ; salam singgah 1st time kat sini jangan terkejut eh bila tetiba pcl terjah sini..; ni semua sebab projek SFD blogger Mia dan pcl sendiri nak tengok hasil review kawan2 yg berjaya habiskan cabaran 10 hari. terbaiklah ada pengurangan bhg perut dan pinggang.

    Tahniah dan Semoga berjaya ke pusingan seterusnya.

    http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

    ReplyDelete
  5. tahniah dan gud luck!dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  6. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete
  8. Salam, wahhh..tahniah kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    ReplyDelete
  9. wah..wah..wah.. tahniah.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
  10. Salam.
    wahh turun sikit pun masih bergaya
    dr segmen yg sama
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  11. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^


    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete