Friday, March 14, 2014

Giveaway SlimFast Diet | Mia Liana | Aku antara 40 Blogger yang berjaya

Semalam aku balik rumah tengok ada notis poslaju kat pintu. Aku ada purchase apa eh? Barang online ker? Tanya wife aku kata bukan, sah-sah nama aku takkan wife aku pulak kan. Kot ler beli barang pos guna nama aku.[sambil buat dahi berkerut-kerut]
Hmm, malam tadi kisahnya member aku Mr. Careno tanya dah tengok ke 
Aku cakap belum. Apalagi aku terus check result la.. Alhamdulillah [versi ujang] tersenarai sebagai pemenang GIVEAWAY SLIMFAST DIET dari MIALIANA
"Terima Kasih Mialiana"
 
Terus aku agak mesti poslaju tu GiveAway ni..Slamber je agak, poslaju pun tak claim lagi. Esok baru claim.. Hehe.. SlimFast tiba tepat pada masanya. #misi75kg Chayokk chayok!!

6 comments:

  1. Assalamualaikum. alhamdullilah. murah rezeki. bestnya...

    ReplyDelete
  2. hai.. salam.. pertama kali singgah, tak dapat nak follow, knp pun tak tahu... tahniah ye.. murah rezeki tu..

    ReplyDelete
  3. Sy pn esk bru nk p amk.hihi..org len dh stat minum arini

    ReplyDelete
  4. result untuk hari ke-3 - Sbnrnya sy lebih kpd buasir bukan kurus.blh ckp cmni? hehehe...sbb sy tgk skrg lebih selesa...2 in 1 btl produk..sgt best!

    ReplyDelete