Wednesday, October 8, 2014

Buffet di Berjaya Times Square Hotel

29 & 30 September 2014, aku attend 2 hari Kursus kat Berjaya Times Square | Certified Training TCO!stream. Dengan successnya aku dapat attend, siap ada exam lagi. Yang exam tu aku tak sure lagi success ke tak. Apa yang aku nak share ni bukan pasal training aku tu tapi nak share apa yang aku makan kat sana. Hehe.. Dah training kat hotel, harapan nak makan mewah memang tinggi. So ni antara buffet yang aku makan. Korang tengok je la gambar bawah ni, ada yang ada caption ada yang takde caption, tak ingat pulak nama menu ni. Hehehe... ini 2 hari punya lunch tau, bukan sehari.
Seafood
Tandoori Snapper with potatoes


Kuey teow sup.. Terbaekk
Ayam percik dengan Potatoes..
Segala jenis kerabu, somtam, kerabu seafood, kerabu ayam..
Pemanis mulut..
Aiskrimmmmm..... nyummm..
Banyak lagi sebenarnya yang aku makan, lamb chop, stew, pizza dan lain-lain. Tak sempat nak ambik gambar. Tapi kali ni aku makan buffet tak ambik nasi. Kang ambik nasi tak leh merasa makanan lain. Makan nasi cepat kenyang. Boleh tahan lazat dan sedap makanan kat Berjaya Times Square Hotel ni. Alhamdulillah dapat makan free. Time kursus dapat la makan free.  Agak-agaknya berapa la harga per head ni. Okey la.. makan je kojenya.. Bam bam sudah..

3 comments:

  1. patutlah orang suka kurus kat luar.. inilah sebabnya..

    ReplyDelete
  2. sedapnya ... tengok gambar pon dah rasa kecur air liur

    ReplyDelete
  3. Alahai , menariknya ..sedap!!!!

    ReplyDelete