Sunday, January 3, 2016

Finish Line and Podium | Koleksi Lego Ferrari Shell Siri 2

    #6 40194 Finish Line and Podium – 6 December 2015 | Keluaran minggu ke-6


    Ini keluaran kedua terakhir. Ada dua item dalam 1 keluaran minggu ni. Garisan penamat dan podium pemenang. Memang berbaloi sebab part lego banyak. 
    Finish Line and Podium
    Finish Line and Podium
    Finish Line and Podium
    Finish Line and Podium
    Finish Line dan Podium
    Next ialah Shell Tanker (last) dan yang ni Limited Edition. Korang rasa aku dapat tak koleksi yang terakhir ni. Fuhh nak tengok aku dapat ke tak tunggu next entri. Benda yang limited edition ni tau la, semua peminat lego, pengumpul lego atau kaki kaki yang nak buat bisnes ni dah ready dah. Tak minat lego pun pulun gak tunggu. Pelik aku. Mungkin saja syok syok kot. Mungkin dah kumpul sebiji dua alang-alang biar kumpul semua.