Wednesday, September 10, 2014

Cabaran 30 Hari | Hari #10 | Apa yang ada dalam beg aku

Apa yang ada dalam handbag katanya? Aku takde handbag tapi ada beg silang. So itu lah tajuk Cabaran 30 Hari | Hari #10 | #kelabbloggerbenashaari. Pengenalan takmo panjang-panjang. Moh kita tojah je..
 Ha, ni beg silang aku. Hadiah dari Wife aku.. Terima kasih hadiahkan beg ni ya. Appreciate it.
Tudia.. berserabut-rabut, wiring gadget bagai. Patut la berat sangat beg ni. Ini belum masuk powerbank lagi. Sejak pakai Lenovo ni powerbank asyik tinggal kat rumah je. Eheheheh.. Belum masuk charger lenovo lagi, tag nama lagi.
1. Earphone
2. Mini ipod
3. Usb
4. External hardisk
5. Buku numis
6. Kanta pembesar
7. Usb cable
8. Pen
9. Kunci
10. Namecard
11. dan lain-lain termasuk bil, belen-belen duit syiling

Huh ini bawa beg silang ke beg galas ni. Anyway aku tinggalkan pesanan buat korang yang suka beg-beg sewaktu dengannya kalau boleh dompet, telefon, barang berharga tu toksah la letak dalam tu kalau tengah berjalan. Bahaya. Kalau beg hilang ke tercicir ke, naya kaw. Minta simpang. Sudah, itu je dalam beg aku. Abis terbongkar rahsia. Nasib baik takde gincu ke maskara ker bla bla...

6 comments:

  1. Setuju.. Barang penting jangan campur sekali.. :D

    ReplyDelete
  2. Setujuuu dengan cadangan abg firdaus.. zaman sekarang ni agak merbahaya

    ReplyDelete
  3. em, sy biasa sumbat je semua dalam beg galas, phone, wallet, semua haha.. sbb jenis x suka letak dalam poket seluar..

    pasnie kena lebih berhati-hati la..

    ReplyDelete
  4. beza betul dengan beg orang perempuan..kalau beg pakcik2 tua,ada rokok daun..hehe

    ReplyDelete
  5. Hi Laurie, I just hit the button so I am live at . It is still a work in progress as I will adding more articles and learning more about how to set up the blog, but it’s a start. Feel free to send any comments or suggestions. Thanks again for your help!

    카지노사이트존
    야한동영상
    스포츠마사지
    출장마사지
    립카페

    ReplyDelete