Wednesday, June 1, 2016

Gabungan Vape Shop dan Healthy Cafe Lifestyle Terkini di K4M1 LOUNGE

Dulu-dulu aku pernah berangan nak buka Healthy Cafe (makanan sihat). Maklum la masa tu, aku kaki gym, tengah semangat workout dan weight loss. Hampir hari-hari aku ratah ayam bakar sekor. Tak larat bhai, nak ratah ayam sekor dengan salad hari-hari. Asyik menu sama je. Jemu la weh ! Nak buat cam ner itu je aku tau. Konon sumber protein harian. Aku dulu dok beli majalah Fitness, tiap-tiap keluaran ada menu baru, tapi ko tau la kan mat salleh punya menu, ada yang tak jual kat sini. Memang susah nak ikut. Tu yang teringin nak buka cafe nutrien tu.. Buat menu sendiri. Fuhh.. Aku rasa macam tak takde lagi kat Malaysia masa tu. 

Tapi sekarang takyah susah-susah dah . Dah ada cafe baru buka, betul-betul sama dengan cafe yang aku idamkan selama ni. Cuma yang ni special sikit sebab ada 2 in 1 cafe ! 
K4M1  LOUNGE
 Vape Shop + K4M1 Healthy Cafe 
K4M1 Lounge
K4M1 Lounge
Berkesempatan aku dengan geng-geng blogger datang lepak sini. Mula-mula sampai aku tengok eh betul ke tempat ni. Lain macam je. Siap check waze betul ke tak tempat ni. Tak nampak macam cafe pun. Masuk je dalam cafe ni aku rasa macam masuk dalam art galeri. Menarik kot ! Nampak smart dan exclusive. Kool je dok dalam ni. Ada aircond ! 

K4M1 Lounge ni cafe berkonsepkan lifestyle terkini.. Di mana bakal pengunjungnya ramai vaper. Inikan Vape Shop ! Sambil bervaping, shopping vape boleh menikmati makanan-makanan sihat. Lagipun vape ni dikatakan lebih selamat dan ringan berbanding merokok. Jadi dalam masa yang sama, elok sangat ambil makanan yang sihat. Healthy lifestyle la kiranya.. Vape + Healthy Food ! Why not kan ? 
Konsep K4M1 Lounge ni telah diilhamkan oleh pemiliknya sendiri, Bro Malik, bekas trainer dan pakar nutrition di sebuah Fitness Center. No wonder la buka healthy cafe. Tengok body la, kena jaga baik-baik.. jatuh saham aku ! 

Vape Shop
Menjual peralatan dan aksessori berkaitan dengan Vape, Mods, Dripper, Tank, Battery, Kartal, Atomizer, Liquid dan macam-macam lagi.
K4M1 Lounge
K4M1 Lounge
K4M1 Lounge
K4M1 Lounge
Tudiaaaa hiasan dan dekorasi, nampak tak display kaca kat atas ni. Macam pameran dah. Semua dalam tu ada pelbagai version Vape Mods, Custom made. 
K4M1 Lounge
K4M1 Lounge
Botol-botol Liquid ada 2 warna saja, hitam dan putih namun ada pelbagai jenis perasa. Macam-macam ada. Original beb ! Jangan risau pasal kualiti. 
Owh sebelum lupa, nak servis vape pun ada kat sini.  

K4M1 Healthy Cafe
Takkan lepak hisap vape je, mesti la mau makan dan minum. Rugi la kalau tak singgah pekena menu-menu dari K4M1 healthy cafe. Makanan-makanan ni takde jual kat luar ni. Lain dari yang lain, resepi-resepi ni telah direka khas oleh Bro Malique sendiri. (Pakar Nutrisi kan) 
K4M1 Lounge
K4M1 Lounge
Memang tertawan la aku dengan konsep cafe ni. Jom tengok, menu-menu menarik yang ada kat K4M1 Healthy Cafe...
K4M1 Lounge
Spaghetti, Passata Mince Beef, Sweet Peas & Cherry Tomato (RM17.50)

Tilapia Sambal Hijau, Multi Grain Brown Rice & Broccoli (RM19.90)
Tricolor Fussili, Mince Beef with Basil, Carrot & Green Zucch ini (RM17.50)
Mashed Japanese Sweet Potato, Grilled Chicken With Black Pepper Sauce & Green Beans (RM17.50)

Baked Japanese Sweet Potato, Rocket Pesti Salmon with Honey Lemon Sauce, Mashed Pumpkin & Carrot (RM19.90)
Quinoa with Chickpeas & Corn, Apricot Ginger Salmon, Yellow Zucchini & Baby Spinach (RM19.90)

Shell Pasta With Black Olives, Peanut Butter Chicken & Tricolor Capsicum (RM17.50)
Spaghetti, Thai Curry Chicken, Caramelized Onion & Chopped Spinach (RM17.50)
Multi Grain Browm Rice, Spicy Mango Chicken, Brocolli & Carrot (RM17.50)
Fruit Juice, Ice Blended, Coffee & Tea semua ada..
Dan info yang paling menarik sekali kalau nak tau, setiap menu ni telah disukat kuantiti nutrisi dan kalorinya. Munggunakan garam laut dalam masakan dan stevia sebagai pengganti gula. Serius kalau sapa tengah berdiet, weight loss ke, tengah workout aku suggest korang datang try makan ke sini. Untung-untung dapat dengar Bro Malik bagi talk pasal nutrisi. 

Selain dari Vape Shop & Healthy Cafe, K4M1 juga ada menjual merchandise dari keluaran K4M1 itu sendiri. Antaranya Topi, Baju, Vape bag dan lain-lain lagi.. 


Model tambahan ni.. Haha.
Fuhh walaupun menu-menu nampak ringan tapi perut kenyang weh.. Dan quote yang paling best dari K4M1, "makanlah tanpa rasa bersalah".. Yelah semua menu kalorinya calculated jadi tak perlu la risau terlebih makan ke ! 
Jangan lepaskan peluang mengunjungi K4M1 Lounge, ada promosi menarik untuk pengguna Vape. Ada diskaun untuk repeated customer.

Meh layan disebalik maksud K4M1 ni.....

K4M1 Lounge
Block E-01-01 Ground Floor
Starpac Point, Jalan Taman Ibu Kota
Off Jalan Genting Klang
53300 Kuala Lumpur
Facebook : K4M1
Instagram : @K4M1lounge

30 comments:

  1. This is truly a decent and useful, containing all data furthermore greatly affects the new innovation. A debt of gratitude is in order for sharing it  best dry herb vaporizer

    ReplyDelete
  2. Your website is really cool and this is a great inspiring article. 80w big box mini

    ReplyDelete
  3. Using the Freemax Mesh Pro Vape Tank to match your vape mod can bring you best flavor and massive clouds. Mesh pro has single, double, triple, quad and quintuple mesh coil for options. If you are a cloud chaser, the Freemax mesh pro will be your first choice.

    ReplyDelete
  4. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often. 80w big box mini

    ReplyDelete
  5. Excellent article. Very interesting to read. I really love to read such a nice article. Thanks! keep rocking. dry herb atomizer

    ReplyDelete
  6. Very interesting blog. Alot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definately interested in this one. Just thought that I would post and let you know. E juice NZ

    ReplyDelete
  7. Nice Informative Blog having nice sharing.. ugo-v ii

    ReplyDelete
  8. Great post I would like to thank you for the efforts you have made in writing this interesting and knowledgeable article. icare vape

    ReplyDelete
  9. I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative.. thc vape oil

    ReplyDelete
  10. This is an incredible moving article.I am essentially satisfied with your great work.You put truly extremely accommodating data... nicotine vape

    ReplyDelete
  11. I think this is one of the most significant information for me. And i’m glad reading your article. Thank for sharing! Vape Store UAE

    ReplyDelete
  12. In this particular article, you will see a summary, satisfy browse this post. Vape

    ReplyDelete
  13. Most smokers who wish to end their fixation feel that they need more resolution to quit smoking. E-Liquid

    ReplyDelete
  14. This content is simply exciting and creative. I have been deciding on a institutional move and this has helped me with one aspect. Vape

    ReplyDelete
  15. This is exciting, nevertheless it is vital for you to visit this specific url: Vape

    ReplyDelete
  16. Gives you the best website address I know there alone you'll find how easy it is. Vape

    ReplyDelete
  17. I haven’t any word to appreciate this post.....Really i am impressed from this post....the person who create this post it was a great human..thanks for shared this with us. Shortfill Eliquid

    ReplyDelete
  18. Vape pens have grown increasingly popular over the past decade. Thanks to their portability, the fact that they can be odor-free and that they come in a range of discrete sizes and uses, vaping is becoming more common. juul uk

    ReplyDelete
  19. I prefer merely excellent resources - you will see these people in: Poker online

    ReplyDelete
  20. Excellent read, Positive site, where did u come up with the information on this posting?I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work. hoye70

    ReplyDelete
  21. Thanks for sharing the post.. parents are worlds best person in each lives of individual..they need or must succeed to sustain needs of the family. CBD Oil's Benefits for Skin: Can it Help With Anti-Aging

    ReplyDelete
  22. It contains less than 0.3% of THC, which is the psychoactive compound in marijuana. Cbd Gummies 3000mg Jar Party Pack

    ReplyDelete
  23. All the contents you mentioned in post is too good and can be very useful. I will keep it in mind, thanks for sharing the information keep updating, looking forward for more posts.Thanks https://andotherbrands.com/product-brand/cbdfx/

    ReplyDelete
  24. Interesting and amazing how your post is! It Is Useful and helpful for me That I like it very much, and I am looking forward to Hearing from your next.. exotic carts flavors

    ReplyDelete
  25. Another major advantage of vaping is that it keeps your environment free of smoke. This product emits sweet smell instead of the odor of dead leaves of tobacco. CBD E-Liquid

    ReplyDelete