Sunday, July 11, 2021

[Unboxing] Adidas Power 5 Backpack | Durable Everyday Backpack

Adidas Power 5 Backpack | Adidas product review


[Unboxing] Adidas Power 5 Backpack | Adidas product review. Tujuan aku buat video ni ialah untuk review gambaran sebenar product berbanding dengan refer pada website.

Details :
Dimensions: 48.5 cm x 18 cm x 33 cm
Volume: 25.75 L
100% recycled polyester plain weave
Durable everyday backpack
Front zip pocket
Side slip-in pockets and side compression straps
Outer padded laptop compartment
Coated base
Plain weave
Color: Black / White
Product code: FI7968
#unboxing #adidas #dausredscarz Subscribe 2nd Channel kami : Tiga Beradik TV : https://www.youtube.com/tigaberadiktv Terima kasih menonton dan jangan lupa SUBSCRIBE, LIKE, COMMENT dan SHARE video. Untuk sebarang pertanyaan dan kolaborasi boleh email ke: Email : redscarz@live.com.my Instagram : https://www.instagram.com/red_scarz Blog : https://www.redscarz.com FB Page : https://www.facebook.com/dausredscarz

Mie Sedaap Goreng Selera Padang | Salero Padang Mukbang Malaysia

Mie Sedaap Goreng Selera Padang | Salero Padang | Review Mukbang Malaysia



Mie sedaap ada pelbagai perisa rupanya. Sedap-sedap pulak tu. Korang kena try. Baru ni aku makan mi sedap perisa sambal hijau pun padu. Ni aku tak tau la selera padang ni, macam sama macam sambal hijau jugak rasanya. 



Terima kasih menonton dan jangan lupa SUBSCRIBE, LIKE, COMMENT dan SHARE video. Untuk sebarang pertanyaan dan kolaborasi boleh email ke: Email : redscarz@live.com.my

Subscribe 2nd Channel kami :