Wednesday, January 29, 2014

Hard Rock Cafe Tokyo | Sovenir Dari Seorang Sahabat

 Alhamdulillah ada sahabat murah hati 
balik dari Jepun belikan sovenir untuk aku. T-shirt Hard Rock Cafe | Tokyo
Arigato Gozaimashita....
Boleh tambah koleksi baju Hard Rock aku ni. Poyo je macam banyak koleksi aku ada kan.

 Siap dengan Fridge Magnet lagi.. 

Kawan yang aku maksudkan ni nama dia Idham budak Ganu. Bujang lagi + Hengseng.. Kalau datang KL slalu bawakan aku kopok lekor atau kopok ikan. Baik budaknya. Dia pandai buat bisnes, dah ada butik sendiri. Ni sapa-sapa minat kain nah tengok koleksi-koleksi dia.. Ni antara-antaranya :

 
 Kalau nak tengok lagi boleh klik link bawah ni.
Ada macam-macam korang usha la..

Mudah-mudahan murah rezeki dia. InsyaAllah. Ini je yang aku mampu balas.

4 comments:

  1. bape rega baju tu? mesti mahal kan?

    ReplyDelete
  2. Students must regularly visit our website in order to get the TN Board Plus One Model Paper 2023 for all Arts, Science, and Commerce Subjects. The 2023 Arts, Science, and Commerce Plus One Question Paper will be available in PDF format. TN Plus Two important Questions Students who are planning to take the exam are at this location to learn more details about the Tamil Nadu 11th Model Question Paper 2023. It is very helpful for the students to be aware of the frequently asked questions and all the important questions in order to solve them quickly if they retake the exam.

    ReplyDelete