Wednesday, November 25, 2015

Kelebihan JUZFIT Mixed Fiber Juice

Boleh kata setiap tahun aku cuba menurunkan berat badan dan hasil boleh la, tak turun banyak tapi longgar jugak la seluar aku haha.. Tapi masalahnya sekarang aku lemah sikit bab nak menten berat tu. Tau la kan makanan kat Malaysia ni sedap-sedap haha..  Sampai tak tau nak makan apa. Workout tu workout jugak last-last berat naik balik. Sambil workout tu aku usha gak beberapa produk untuk turun berat badan dan untuk menten. Ada 2,3 yang aku dah try tapi masih belum tercapai cita-cita nak kurus. 

Akhirnya aku bertemu dengan J U Z F I T Mixed Fiber Juice. Apa Juzfit tu? Kenapa aku pilih Juzfit. Apa kelebihan JUZFIT Mixed Fiber Juice ni? Haa meh tengok kelebihan Juzfit ni..
JUZFIT Mixed Fiber Juice
JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda. 

Kelebihan JUZFIT ialah membantu:

  •  Membakar lemak 200% lebih effektif
  •  Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
  •  Menambah tenaga anda
  •  Membaiki sistem pencernaan (lawas)
  •  Meningkatkan imunisasi badan
  • Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox

  • Perut terus KEMPIS 
  • Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam


JUZFIT merupakan formulasi terbaik dengan  gabungan 7 estrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Antaranya gabungan

ACAIBERI, KURMA, GARCINIA CAMBOGIA, PRUN, WHITE KIDNEY BEANS sememangnya gabungan yang mantap



Cara pengambilan:
  • MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.
  • TIADA KESAN SAMPINGAN!!

DIJAMIN HALAL

Tengok tu, kelebihan Juzfit yang pertama, bakar lemak 200% ni kalau workout, lagi burn la lemak aku cepat lagi la proses penurunan berat badan aku, yang kedua kalau aku nak menten senang dah sebab dengan minum Juzfit, selera makan akan berkurang dan merasa tidak lapar so takde la aku keje nak makan je.. Hehehe..

Ketiga menambah tenaga, tak semestinya nak turun berat badan je. Kesihatan jugak perlu dijaga, kalau kurus tapi tak bermaya pun tak best gak kan. Seterusnya, semua bertujuan untuk menjaga kesihatan. Lagipun sekarang macam-macam penyakit. Jadi apa salahnya try produk JUZFIT ni. Tak semestinya untuk menurunkan berat badan saja, tapi untuk menjaga kesihatan jugak. Dan yang pasti Produk ni dijamin HALAL.
Untuk makluman, JUZFIT Mixed Fiber Juice ni telah berwajah baru. Tampil dengan lebih menarik dan menawan. Menarik bukan???Jangan tunggu lama untuk dapat tubuh menawan menjadi kenyataan dengan juzfit jus terlajakk menawan ni!

Harga : RM75.00 sebotol (Semenanjung Malaysia)
Harga : RM80.00 sebotol (Sabah & Sarawak)
Sesuai di minum oleh lelaki dan wanita. Namun tidak digalakkan untuk wanita mengandung atau tengah menyusu. 

Untuk maklumat lanjut korang boleh tengok details kat bawah ni.

Website : www.juzfit.com.my
Facebook : Juzfit Mixed Fiber Fuice HQ
Instagram : Juzfitofficial

No Tel : 016-6606890
              016-6656490

Meh tengok testimonial aku. Dah 3 hari makan, memang ada terasa kelainan. Macam selera makan berkurang skit. 
Tu aku kasi tunjuk perut sikit. Haha mana tau lepas ni makin kempis.. 
Nampak tu, sesudu je setiap pagi dan malam. Lepas tu jangan la melantak sangat yer. Boleh makan tapi berpada-pada la. Hehehe.. Rasa Juzfit ni rasa macam berries-beries sikit. Tak masam, tak manis, rasa buah-buah bila campur sekali.. Okeyla.. Jangan lupa try.. Sama-sama kita jaga kesihatan. Lebih-lebih lagi aku kena menggandakan tenaga aku 100% sekarang ni. Kena jaga keluarga. 

No comments:

Post a Comment