Tuesday, January 1, 2019

Smartphone Oppo A3s Malaysia harga mampu milik

Assalamualaikum guys, okeh aku nak share sikit pasal Smartphone OPPO A3s yang baru aku UNBOXing beberapa hari lepas. Oppo A3s ni baru keluar lebih kurang pertengahan 2018. Kalau ikutkan masih baru lagi la walaupun dah beberapa bulan di pasaran. Aku sebenarnya nak suprisekan Aliah. Jadi alang-alang dah dapat phone baik aku unboxing skali, dapat la 2 video skali untuk content youtube Daus Redscarz.

Antara spesifikasi Smartphone OPPO A3s yang aku punya ni, 

6.2" Super Full Screen, 
Dual Camera Rear 
Rear Sensor 13-megapixel + 2-megapixel
Front Sensor 8-megapixel
Aperture
Front:f/2.2
Rear: f/2.2 + f/2.4


2GB RAM Qualcomm Snapdragon 450, 
16GB Storage, 
Battery 4230mAh. 

Jom tonton video unboxing Oppo A3s Smartphone bersama Daus Redscarz Channel.

Okeh juga tonton video suprisekan Aliah. Hadiah untuk Aliah Oppo A3s.

Okeh, kenapa aku kat mampu milik, harga sekitar RM599 dah boleh dapat smartphone yang canggih. Ketahanan bateri 4320maH tu.. Skrin besar pulak tu. Nak main game best, nak tengok youtube pun best. Sebenarnya Oppo A3s ada versi yang 32GB, 3GB Ram. Yang ni harga mahal sikit dalam RM799 kalau tak silap. 

Apapun korang tonton la video kami di Youtube Channel atau klik link di sini. DAUS REDSCARZ CHANNEL dan jangan lupa SUBSCRIBE channel kami untuk video-video menarik akan datang.