Sunday, March 17, 2019

5 serum terbaik untuk merawat masalah jerawat dan jeragat

Assalamualaikum w.b.t,
Welcome to Daus Redscarz Blog (Jeng jeng jeng)

Apa khabar semua. Didoakan korang semua sihat-sihat semuanya. Hari ni aku nak share sedikit tips dapatkan kulit muka yang sihat dan flawless. Okeh sebelum aku mulakan bicara, aku nak tanya kat korang dulu, sapa ada masalah masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kusam, kulit berminyak dan lain-lain ? Antara punca masalah ni terjadi sebab pemakanan kita tidak seimbang dan ada juga gangguan-gangguan dari hormon yang tidak stabil. Kesannya kita kurang keyakinan, kelihatan kusam atau muka nampak tidak sihat. 

Bukan perempuan saja hadapi masalah ni, kaum lelaki pun sama gak. Sama macam aku. Muka berminyak dan jerawat. Masalah ni kena atasi dengan segera supaya tidak membebankan diri. Senang cerita aku pakai serum Dr. BEAU | Pure Natural Skin Oil | Teja Herbs. 
Kenapa aku pilih DR.BEAU ?
Mudah nak guna, wangi dan tidak melekit. Sebenarnya banyak lagi sebab kenapa aku pilih DR.Beau ni. Serum ini mengandungi Vitamin E, vitamin yang baik untuk merawat kulit. 

Gabungan dari 6 natural oils semula jadi iaitu :-

  • Rosehip Oil yang melembutkan, melembabkan dan menjaga kesihatan kulit.
  • Argan Oil yang sesuai untuk semua jenis kulit akan mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering.
  • Almond Oil pula merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka.
  • Apricot Kernel Oil yang ringan dan menyerap dengan cepat berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya untuk kulit yang sensitif.Ianya kaya dengan vitamin A, C dan E yang melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan dan kerosakan daripada matahari.
  • Wheat Germ Oil pula adalah salah satu sumber terkaya vitamin E, A dan D, protein dan mineral.
  • Evening Primrose Oil mengandungi asid lemak Omega-3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.
Hasil dari gabungan herba-herba semulajadi ni, boleh kata semua masalah kulit boleh dirawat dengan menggunakan Dr. Beau ni. Hebat juga kandungan Dr. Beau ni. Memang patut la dipanggil pakar kulit, pakar jewarat dan jeragat. Antara top serum rawatan kulit muka. 

Selain dari kandungan yang luar biasa, ada lagi kelebihan Dr.Beau ni..
  • Sangat sesuai untuk wanita Asia bukan setakat wanita je, satu keluarga boleh pakai, budak-budak pun boleh.
  • Meresap ke dalam kulit dengan pantas
  • Bau harum dan wangI semulajadi
  • Tidak melekit (yang ni aku suka, sebab tak melekit.)
  • Rasa segar dan nyaman
  • Sesuai untuk semua jenis kulit. 
Korang boleh tengok beberapa testimonial dari pengguna-pengguna DR.BEAU ni.

 Testinonial Dr.Beau Pure Natural Skin Oil - Teja Herbs
Nampak tak testimonial-testimonial ni. Banyak lagi sebenarnya kalau korang tengok kat website DR.BEAU ni. Video pun ada.

Meh aku tunjuk cara-cara penggunaan Dr. Beau

Nak guna serum DR.BEAU memang mudah sangat. Yang penting sekali muka kena bersihkan dulu. Keringkan muka, ambik sebiji Dr.Beau titiskan pada tapak tangan dan sapu pada muka atau kawasan yang sepatutnya. Setel haha. Mudahkan. Okeh, bagi kaum wanita ni, dorang nak guna bedak la, sunblock la, make up la, sapu je kat muka. Takde hal punya. Korang boleh tengok video tutorial mudah aku guna DR.BEAU.
atau korang visit www.youtube.com/dausredscarz
Mudah je kan. Wangi dan tak melekit. Okeh kalau korang nak tau lebih lanjut pasal serum DR.BEAU boleh layari link kat bawah ni.
Contact no : 0169633443

1 comment: