Cosmoderm

cosmoderm

Sunday, June 18, 2017

Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia Akif vs Aliah Youtube Video

Bila Akif & Aliah buat Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia. Serius bukan aku yang paksa tapi dorang sendiri yang nak makan. Dah lama dorang minta, tapi aku buat tak tau je. Last-last kesian haha.. Akhirnya aku mengalah. Aku beli gak.. Kami geng kaki makan ramen.. Siap request rakam lagi. Okey la jom, sebab kali ni Akif & Aliah nak sorang sebungkus. Sebelum ni sebungkus kongsi dua orang, tu pun tak abis. Haha.. Kali ni nak sebungkus sorang. Kita tengok macam mana? Boleh abis ke tak agak-agak.

Tunggu ! 
Ada rules kali ni ? 

Makan tak boleh minum air. Dah abis baru boleh minum air.. Kejam tak? itu rules Akif dan Aliah, babah ikut je. Tak tahan minum jela kan... 
Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia

Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia

Haaa tudiaaaa muka kepedasan !!!! Tahan ke tu ? haha.. ada minum air ke tak ? Korang layan la kat youtube.. Spicy Ramen Korean Challenge Akif vs Aliah....
Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia
Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia
Dah tengok video, jangan lupa tinggalkan komen dan Subscribes Youtube Channel aku untuk challenge akan datang... Selamat menonton... 

3 comments:

  1. Fuyoooo.. Boleh diaorang makan? Hebat!

    ----
    ERAZ FADLI | Bagi Hadiah Raya Aidilfitri 2017

    http://www.erazfadli.com/2017/06/eraz-fadli-bagi-hadiah-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHA.....seronok sebenarnya buat challenge ni kan...anak dara SA pun suka Ramen ni...sabar je la..

    ReplyDelete
  3. CikSue pun tak tahan anak oiiiii...

    ReplyDelete