Cosmoderm

cosmoderm

Sunday, July 16, 2017

Pie Face Challenge Malaysia Akif vs Aliah HD

Selepas buat video Bean Boozled ChallengeRamen Challenge Malaysia, Mario Kart 8 Challenge, kali ni Akif dan Aliah muncul lagi dalam challenge terbaru iaitu Pie Face Challenge. Game Pie Face Challenge ni memang game yang sangat mendebarkan. Aku tak tau nak panggil nama game ni apa, game slap atau game tepek kat muka. Haha, jadi untuk game ni, Akif dan Aliah kena main guna pakai whipped cream. Kalau takde tu boleh pakai tepung ke, atau mayonis ke..Haa, whipped cream tak include dalam Pie Face box ni. So kena beli sendiri la. Mahal siot whipped cream ni.. 

Apa rules game Pie Face Challenge ni ?
Kena kumpul sampai 25 point. Sapa terlebih dulu dapat 25 point dulu dia menang. 

Macam mana nak dapat point ?

Okeh dalam box ada include sekali dengan spinner nombor. Jadi korang spin la untuk dapatkan nombor. Dah dapat nombor then korang pusing handle pie face tu ikut nombor yang korang dapat. Nampak Akif pegang handle tu. Kalau korang selamat dari Pie Face maka korang akan dapat double point dari nombor korang spin tadi. Kalau kena pie face maka korang dapat 0 point. 

Kalau citer kat sini macam tak faham je kan, jom layan video.... 
Pie Face Challenge Malaysia Akif vs Aliah HD

There will be more Video Challenges coming your way, so stay tuned..Give us big thumb up, comment and SUBSCRIBE our channel.... so you wont miss it. 

2 comments:

  1. tak pernah main ni...menarik ni kalau nak main

    ReplyDelete
  2. tengok video ni dkat youtube hari ni, gelak sorang2...comel je dua beradik ni main..kena setepek cream dkat muka..kikiki

    ReplyDelete