Wednesday, April 18, 2012

Koleksi Keychain

Hari ni nak share sikit koleksi-koleksi keychain. kalau translate BM jadi rantai kunci.. keh3.. betul ker? Keychain ni terdapat pelbagai-bagai rupa dan jenis. Mcm fridge magnet juga, keychain ni sebagai souvenir atau cendrahati sebagai tanda-tanda peringatan atau kenangan. Semua ni ada dalam simpanan saya.Hadiah dari kawan-kawan dan beli sendiri.

keychain-keychain tempatan.. 

 
luar negara punya keychain...paris, singapore, spain, australiam thailand, indonesia, korea, san francisco

sea horse, helang, anak penyu dan burung enggang. lambang negeri masing2..

Jenis untuk penyokong MU keychain, jenis couple keychain love + arrow, jenis pengetip kuku dan keychain huruf..

inilah rupanya jika dicombine skali... pasni nak tambah lagi.. korang tak simpan ker?

3 comments:

  1. keychain miri ke sibu ke u dah ade blum... i x belikan la pulak... next time pegi i belikan ok... sibu (angsa), miri (sea horse)...

    ReplyDelete
  2. miri ada.. sibu takde... miri tu pun ko yang bagi.. koh3..

    ReplyDelete
  3. A very awesome blog post. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. https://foodkeychains.com/

    ReplyDelete