Thursday, January 31, 2013

Syariat itu Mudah Kahwin itu Indah | Ustaz Don Daniyal

 Syariat itu Mudah Kahwin itu Indah

Inilah cenderahati aku bawa balik selepas ceramah Maulidur Rasul semalam. Sebuah buku bertajuk "Syariat itu Mudah, Kahwin itu Indah". Buku ini ditulis sendiri oleh Ustaz Don Daniyal. Buku ni sangat sesuai sebagai panduan untuk kita yang sudah berumahtangga mahupun yang bakal mendirikan rumahtangga. Lihat rumusan kat bawah ni. 
Ringkasan rumusan isi kandungan dalam buku ni. Kalau nak buku ni try lah call nombor tertera tu. Aku pun tak pasti kat mana ada jual. Masa aku beli buku ni harga Rm5 sahaja. Kalau kat luar tak tau la harga brapa.
 Sedikit Prebiu isi kandungan. 
Dan yang paling sempoi ialah ini bukan printed autograf. Aku minta sendiri Ustaz Don untuk sign autograf ni. Sangat Rare...

9 comments:

  1. wow ;) best la dpt sign ustz don ;) heheee

    ReplyDelete
  2. wah best buku nie...kena cari buku nie...terima kasih sharing k...

    pls: Anjurkan segmen, saya harap redscarz dapat join segmen saya nie yer...kalu sudi.

    mselim3

    ReplyDelete
  3. waah bagus nih bukunya jadi pengen baca semuanya :D

    ReplyDelete