Wednesday, April 9, 2014

Cristiano Ronaldo Limited Edition Premiums | 8GB USB DRIVE | KFC

Cristiano Ronaldo Limited Edition Premiums | 8GB USB DRIVE | KFC
Cadangnya nak pergi beli Whipped Potato je.  Entah macam mana terpandang kat benda ni. Aku tau ada iklan dia. Tapi tak prasan pulak barang Limited Edition ronaldo ni. Korang cuma beli apa-apa saja product KFC dah boleh beli 8GB USB Drive dengan harga RM19.90
Haa, ini lah 8GB Usb Drive yang aku beli. Smart tak?Ada banyak pilihan actually.. Korang tengok la gambar atas sekali. Semart-semart semuanya tapi kalau nak collect semua ni masak ni. Apapun dapat sambar satu pun jadilah..

Layan iklan Cristiano Ronaldo | KFC

3 comments:

  1. tumpang tanya..tau x mcm mn nk buat kalau lappy boleh detect usb ni tp dkt skrin x kuar ape2.. sy bli ni smlm tp bila try kat lappy org lain jd, tp kat lappy sendiri dia x kuar ape..cume ade tulis succesfully installed..

    ReplyDelete
  2. With the development of the USB Port, it was trusted that in the long run various gadgets would have the capacity to interface utilizing only one kind of port on the PC, darthvader power bank that is the USB port.

    ReplyDelete