Cosmoderm

cosmoderm

Tuesday, March 14, 2017

Peluang menang produk Cosmoderm dan wang tunai bernilai RM2000 !

Alhamdulillah sampai ofis awal hari ni. Fuhh jarang sampai awal ni. Selalu ngam-ngam je. Eh, saja nak kabo pagi ni semangat lain macam sikit haha. Apapun macam biasa rutin harian breakfast dulu sambil godek-godek media sosial. Nak kena tau gak berita-berita terkini. 

Haa, pagi ni aku terskroll ada peraduan kat Facebook Page Cosmoderm. Cepat masuk tengok. Berpeluang untuk menang produk Cosmoderm & wang tunai bernilai RM2000.00 katanya. Wow banyak tu.. 

Macam mana nak join? Nah, korang klik link ni Cosmoderm Emoji Contest. First sekali korang akan jumpa paparan macam kat bawah ni. 



Cosmoderm Emoji Contest | Guess to win ! 


Dapat tak ? Okeh, dah dapat korang klik terus kat link Google Docs tu. Nanti akan keluar paparan macam kat bawah ni. Haa baca dulu syarat dia, jangan risau syarat mudah je.  Dah ready nak jawab ? Klik je button NEXT kat bawah sekali. 
cosmoderm emoji contest 1
Itu je ? Haa, itu je la. mudah je kan. Jangan tunggu lama-lama, peraduan ni tamat pada 19 Mac 2017. Tinggal beberapa hari je lagi. Mana tau ada rezeki boleh menang. Dapat produk Cosmoderm tu, best-best produk dia.. Aku suka ! 

Okeh, goodluck.. teka bagi tepat ok !

1 comment: