Sunday, May 10, 2020

Berbuka dengan Bubur Nasi Berlauk Beraneka Jenis - JIM's PORRIDGE

Asalamualaikum w.b.t
Welcome to Daus Redscarz Blog

Sepanjang PKP ni nafsu makan memang lain macam. Masuk pulak bulan Ramadan sampai tak tau nak berbuka nak makan apa.Tapi kan dalam banyak-banyak menu yang dah makan atau penah order satu je belum makan lagi. Bubur nasi. Teringin pulak nak makan bubur, terbaca plak kawan post kat Facebook. Lain macam style bubur dipanggil Bubur Nasi berlauk beraneka jenis. Boleh order ikut cita rasa sendiri. Siap ada Set-Set lagi. Menarik ni, lagipun dah tak tau nak masak apa untuk berbuka. 

Terus Google la apa lagi.. 

Maka terjumpa la Jim's Porridge, pergghh rambang mata weh, nak makan bubur pun rambang mata haha nak memilih. Oder jela haha.. 

A few moment later....

Tudiaaa banyaknya bubur. Ingatkan saiz kecik je. Makanlah makan.. Puas hati gais, dia punya portion banyak giler, puas hati makan. Ni aku makan tak habis, masuk peti ais sambung makan sahur gais.. Marvellous.. Kalau plain pun ada  atas bubur tu ada daging/ayam cincang.. Sedapp

Oh ya gais, sempena bulan Ramadan Jim's Porridge ni ada promo weh. Nah aku share kat korang.. 

🔥RAMADHAN COMBO PROMO!



15% discount dari total harga untuk setiap pembelian minima 3 unit mana-mana Bubur Berlauk Set.

Korang hanya perlu klik link bawah ni, pilih menu dan nanti mereka akan hantar sampai ke depan pintu rumah korang.


Waktu Tempahan:-
Isnin - Ahad
11 pagi - 4 petang

Area penghantaran : Selayang, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat.

Order hari ni dapat hari ni 👍🏻😘

Untuk keterangan lebih lanjut, korang boleh laaa cuci mata, untuk info lanjut tengok sini yaaa..

Facebook :
Instagram : 

JOM BUKA PUASA DENGAN BUBUR BERLAUK RAMADHAN COMBO JIM'S PORRIDGE!

Teringin nak makan bubur berlauk ? Jom order di webstore Jim's Porridge di sini :-


SELAMAT BERBUKA SEMUA... 

3 comments:

  1. Even though I am here for the first time, I am very impressed with your post. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  2. nice offer. thanks for sharing with us. enjoy your meal.

    ReplyDelete
  3. wonderful offer. thanks for sharing. check out microsoft office 2019

    ReplyDelete