Monday, December 3, 2012

Aku & S2 Part 12 :: #ilovemalaysia

Instagram, sapa tak kenal instagram? Most everyone know instagram nowadays. So Aku & S2 nak share sikit berkaitan dengan tajuk #ilovemalaysia (hashtag ilovemalaysia) ni. Sebenarnya aku terkejut dengan notification dari @ilovemalaysia (instagram official i love malaysia) kerana tag pic salah satu pic aku. Wow teruja pulak rasanya, terasa nikmat sekali. Ada combination dari 4 gambar 4 orang terpilih. Aku punya yang gambar stadium. Boleh refer gambar di bawah ni aku dah skrinshot.


 
Gambar terpilih #ilovemalaysia
Gambar ni yang aku ambil masa game Malaysia lawan Indonesia semalam. Tak sia-sia aku "mengangle" je kat stadium.

Apapun jom usha koleksi aku dalam instagram. Klik @red_scarz
Kalau sudi jom  follow skali.

10 comments:

  1. Kalau aku pun teruja habis kalau gambar terpilih... huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu bro. aku tgk belas ribu gak gambar hashtag #ilovemalaysia

      Delete
    2. perghh... berbelas ribu dan ko terpilih... mmg terbaek... aku yg 3 juta ni dan aku terpilih lg dasat kann... hahaha... (xmo kalah gak)

      Delete
    3. Xpe 3 juta masuk dlm papers tu bukan hasil. Cuma kebetulan. Yang ni hasil. Nikmatnya lain. Koh3 ko ni nk menang saja.

      Delete
  2. Cantik cantik.. guna instagram je kaaaannn.. heeeeee

    ReplyDelete