Tuesday, December 3, 2013

Dapatkan Figurine / Toy Heroes And Friends Percuma di Tesco

Berhabuk sudah laman rumah ni. Mau kasi bersih skit. Mencari ilham konon sampai tak balik rumah.. Hahaha.. Apapun aku ada figurie/toy baru nak share. Aku pun tak dapat kumpul semua lagi.  Takpelah, hari ni nak share sikit koleksi terbaru aku. Figurine/ Toy Heroes and Friends.
Apa macam kawan.. Macam comel je, macam cantik je.. (Spiderman & Captain Amerika) Baru dapat 2 je. Macam mana nak dapat figurine ni. Haa, korang kena membeli belah kat tesco. Setiap RM50 dapat 1 sticker. Korang kena kumpul sticker heroes sampai 10 dapat percuma 1 figurine/toy.. Kat mana? Hanya di Tesco!
Ada 8 Heroes & Friends (Marvel & Disney Pixar)
Tips nak dapat cepat!
By the way kalau kutip 5 sticker dah boleh redeem 1 figurine/toy dah tambah duit RM4.90. Lagi satu ramai tak tau macam mana nak dapat extra sticker. Korang minta kaunter/receptionist yang menganjur program ni ada list barangan yang terpilih untuk dapat extra sticker. Syaratnya belian:

setiap RM50 + 1 barangan terpilih = 2 sticker.
kalau RM100 + 2 barangan pilihan = 4 sticker
kalau RM150 + 3 barangan pilihan = 6 sticker  (dah boleh collect 1 figurine dah. 5 sticker +rm4.90)

*barangan terpilih tu bukan la yang mahal pun. Contohnya Revive Isotonik 1.5l, biskut tiger etc.


Serius sangat comel. Tekan kat kaki toys tu keluar marker pen dari atas kepala dia.
Apalagi.. Jom Collect............


Promosi Sticker : 29 Oktober 2013 -19 Jan 2014
Last call nak redeem figurine : 26 Jan 2014.

5 comments:

  1. nak yang CA tu... tengah kumpul. tapi jaarang pi tesco

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kite pun ada satu je. kalau banyak boleh kita tukar2 kan..

      Delete
  2. Sy ade Woody, nk tukar dgn Sulley.

    SMS/Whatsapp 0136106782

    ReplyDelete