Sunday, August 17, 2014

Kreativiti dengan Lego | Macam gambar dalam Internet

Hasil ke #2 Lego
Haa, ada sapa-sapa boleh bagitau susunatur dan edit gini panggil apa? Lego Animation? Atau panggil nama lagi? Kalau tau bagitau aku okey. Aku nak letak tag tu payah beno rasanya. Kompius. erkk.. Apapun ni yang aku hasilkan baru-baru ni. Short scene! Perhaps..

Ni bab merapu, tiada dalam Movie The Avengers. Mission-mission yang tak abis-abis. Makan pun terabai.. Kononnya..
Satu kebakaran berlaku, pasukan bomba cuba memadamkan api yang marak. Kelibat seorang gadis masih terperangkap dalam rumah minta tolong.
Ferrari masa di PITstop!!
Drag Race #Fast&Furious 
Okey tak short scene aku buat ni. Ada macam dalam internet? Hehe puji diri sendiri plak.
Lepas ni aku nak buat cerita episod la. Macam best je. Nak kena fikir cerita apa dulu. Siapakah watak dalam cerita ni. Nantikan.. kalau takde tu maknanya aku hangat-hangat taik ayam hehe..
IG: @red_scarz

3 comments: