Monday, July 30, 2012

Men's Fitness Magazines Pendorong Aku

Aku teringin badan sebegini. Agak melampau gak angan-angan aku ni. Tapi tiada yang mustahil. Mau tak mau je. Kena ada motivasi, mental strength,  penjagaan makanan dan workouts yang terancang. Apapun aku baca je lah majalah ni sambil-sambil tengok tips yang diberikan. Motivate la sikit kan. Nak JADI mcm dalam majalah ni tak leh jamin la sbb pemakanan kita kat malaysia ni terlalu menggugat, pastu peralatan terhad. Dok harapkan Gym percuma je. Haha..
Julai 2012
May 2012
Februari 2012
101 Best Exercise - Tanpa profesioanal trainer boleh gak follow buku ni. Tapi kena tau jugak la basic-basicnya. Kalau tak kang lain otot yang terkeluar kang. hehe..
 Men's Fitness Magazine UK Edition. Murah sikit RM9.90 berbanding edisi yang lain.


Apapun setakat ni aku dah turun 9kg. Iaitu dari 89.9kg pada 18 April 2012 sehingga 27.7.2012 80.9kg

Ini adalah statistik penurunan yg aku rekodkan.

Date            Weight(kg)  Loss(kg)
18.4.2012        89.9   
25.4.2012        88.7            1.2
02.5.2012        87.1            1.6
07.5.2012        86.4            0.7
14.5.2012        85.8            0.6
18.5.2012        85.0            0.8
24.5.2012        84.1            0.9
31.5.2012        83.1            1.0
15.7.2012        82.1            1.0
27.7.2012        80.9            1.2

Anggaran dalam 3 bulan 1 Minggu = turun 9kg. Ok tak?

4 comments:

  1. ok.. teruskan termotivate dan aku akan terus meracun ko jd malas... kohkohkoh...

    ReplyDelete
  2. kohhkoh.. racun ko dah tak kuat dah..

    ReplyDelete
  3. Thanks jd follower sy yg ke-100 :)

    ReplyDelete