Cosmoderm

cosmoderm

Tuesday, January 10, 2017

Trafik video youtube cecah 205K views !

Samyang Spicy Korea Noodle Challenge ! 205K views setakat hari ni. Perghh macam tak caya je. Aku buat video ni suka-suka je dulu. Tak fikir pun orang nak tengok ke tak. Tapi bila tengok views kejap je naik, aku rasa macam Wow ! Trafik blog pun tak gitu.  Terus aku rasa teruja nak buat video. Tu pun gigih buat video makan samyang je. Haha belum dapat idea niche atau video khas lagi.

Antara top views video dalam youtube aku
205K views
43K views
11K views
27K views
Setelah tengok trafik view ni agak memberansangkan aku rasa nak pergi deep lagi dalam bidang youtubing ni. Dengar kata boleh jana income dari youtube. Mana tau satu hari nanti dapat jadi side income. Lagipun ekonomi tengah mencabar sekarang kan. Tapi banyak nak kena belajar lagi la. Nak buat video kena gigih oo kena bertabah. Itu belum yang edit-edit lagi. 

Apapun, jom  subscribe youtube.com/dausredscarz

Trafik summary video-video youtube daus redscarz setakat ni. 
294 785 view
560 433 (minutes) watch time.
1335 likes 
218 dislikes
344 comments
85 shares
382 subscribers

Boleh tahan gak. Level beginner lagi kan.. Sapa ada tips tu boleh kongsi-kongsi ya.. TQ

5 comments:

  1. wow brooo. kalau ada adsense .. memang masyukk income :D .. lalu sini sampai follow .

    ReplyDelete
  2. wow... haa buat la video bebanyak... tp jgn smue yg mkn samyang ramen jer... buat yg kretip2 skit...

    ReplyDelete
  3. samyang ramai peminat tgk org mkn terus terliur hehe gudluck

    ReplyDelete