Tuesday, February 7, 2017

AirAsia tawar diskaun 20 percent ke semua destinasi

AirAsia tawar diskaun 20 percent !
AirAsia Bhd. dan AirAsia X Bhd. sedang buat tawaran diskaun 20 percent ke atas semua tempahan penerbangan mulai hari ini 6 Feb 2017 hingga 12 Feb 2017 bagi perjalanan antara 7 Feb hingga 31 Julai, 2017. Agak-agak nak pergi melancong tu, boleh la riki-riki tempat menarik.. mana tau kena dengan bajet. 

Korang boleh buat tempahan sekarang melalui Airasia.Com atau aplikasi AirAsia dan AirAsiaGO. Belum download sila download, guna aplikasi lebih cepat dan mudah. Jangan lupa BIG Members boleh tebus mata penerbangan mengunakan AirAsia BIG Points masing-masing. Book Now !

Sumber dari AirAsia.Com

AirAsia 20% Off All Seats, All Flights

Booking Period: 6 February - 12 February 2017
Travel Period: 7 February - 31 July 2017

Travel Period for Kuala Lumpur to/from Colombo: 7 February - 15 March 2017
Travel Period for flights to/from Mauritius: 7 February - 25 March 2017
Travel Period for flights to/from Wuhan: 22 March - 31 July 2017



Travel Notes

- Advanced booking required.
- Fares are not available during peak period.
- 20% off is applicable to base fare only.
- Available on airasia.com and the AirAsia Mobile App.

5 comments:

  1. Replies
    1. Aku dok usha lama hari tu.. bila ada 20% nmpk la murah skit harganya. Hehe

      Delete
  2. hmm..hmm.. ciktie tak sempat nak plan nak g mana lagi la

    ReplyDelete
  3. takde planning lagi nak pergi mana

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete