Cosmoderm

cosmoderm

Friday, April 14, 2017

Guna peluang sebaiknya dengan Watsons Reward Vouchers

Ada sapa-sapa yang kaki gym tak ? Yang suka workout ke ? Nak bagitau ada passes gym percuma ni. Tapi syaratnya kena signup Watsons VIP card. Ala tak mahal pun RM20 je. Dengan signup RM20 tu, korang dapat benefit atau watsons rewards lebih dari tu. Percaya tak ? Aku dah sign up. Meh tengok apa aku dapat.
RM5000 Reward Vouchers
Dari banyak-banyak voucher ditawarkan, aku dah berkenan 3 voucher watsons rewards ni. Senang cakap aku berkenan kat Voucher Fitness. Memandangkan sekarang ni musim workout aku. Memang cun sangat la. Voucher makan-makan tu nanti citer lain. 
1. Celebrity Fitness Workout Pass (1 Month)
First skali dapat free pass untuk masuk Celebrity Fitness selama sebulan. Sapa nak bagi sebulan. (Worth Rm170) Aku cadang nak guna bulan May nanti kat Cheras Sentral. Sapa nak ikut ? Jom.. Sebulan pun jadi la. 


2. 15% Off Fitness Concept
Dapat diskaun 15 % untuk barangan di Fitness Concept. Nak beli peralatan workout tu boleh survey kat sini.


3. Peak Fitness 14 days trial
Yang ke 3 dapat masuk Peak Fitness selama 14 hari trial, body analysis dan dua kali personal training sessions percuma.  Wow masa ni la nak guna body analysis ni, kalau biasanya berbayar kot. Siap personal training, ambil ilmu banyak-banyak nanti. Lepas tu belajar sendiri. 

Fuhhh menarik kan.. Tu aku cakap guna peluang sebaiknya. Sign up cepat. RM20 je. Tak paksa pun, sambil-sambil je. Dapat lagi watsons rm300 vouchers discount untuk beli vitamins atau produk watsons brand. Ada la term dia. 
Baru ni Watsons Malaysia melancarkan kempen #GETACTIVE . Menggalakan serta menyedarkan masyarakat dengan gaya hidup sihat. Jadi jom la kita sahut cabaran ni. 

1 comment:

  1. aku nak follow bulan 5 nnti... celebrity fitness...

    ReplyDelete