Monday, August 27, 2012

Gameweek 2 Liga Blogger Update (Notis Penting)

Fantasy Premier League 2012/2013
Gameweek 2
 

Badik FC masih lagi mengunguli takhta liga dengan 151 mata. Nampak gaya jaraknya dengan aku makin jauh. Aku dah drop no last.. Hahahhaa.. Siot je nampak sangat aku main-main je, saja nak bagi Hadiah..Oh ya, ada pengumuman penting.

PENGUMUMAN PENTING
1.Atas dasar syarat-syarat utama dirujuk, yang perlu diperlu dipatuhi untuk layak memenangi hadiah ni, korang kena ada blog. Sapa sapa yang takde blog tak layak untuk menang hadiah ni. 
2. Dan kena follow blog ni.

Aduan ni dari blogger yang join ni. Harap maklum. Yang belum ada blog, register la blog. Boleh kan..
Terima Kasih.

3 comments:

  1. choyyyy...aku layak tak? peh badik nih menjadi2 nampaknya!... tpaksa upgrade 'jurus' nih@!

    ReplyDelete
  2. gua la tu yg komplen... bagus2... wakaka...

    ReplyDelete