Thursday, November 8, 2012

Gameweek 10 Liga Blogger - Peraduan Tamat

Fantasy Premier League 2012/2013
Gameweek 10 Finale


Keputusan Gameweek 10 telah pun kita dapat menandakan peraduan telah tamat untuk sesi GW1-GW10. Ini bermakna kita dah dapat pemenang untuk Peraduan Liga Blogger Fantasy Premier League 2012/2013. Mengikut term and condition yang telah ditetapkan, dengan ini aku mengumumkan....

Pemenangnya... ialah..

Blogger Team @Ekjozbuluh FC (Manager- Ero @ekjozbuluh)....
(nak usha-usha blogger ni klik banner atas ni)

Tahniah! Tahniah! Tahniah diucapkan kepada manager Ero yang telah berjaya mengemudi pasukan @ekjozbuluh FC untuk mencapai point yang tinggi. Walaupun berada di tangga kedua liga ni, atas syarat-syarat yang ditetapkan dia dinobatkan sebagai pemenang. Oleh yang demikian, sila tuntut hadiah anda ( inbox FB contact number) Sila berpakaian formal ok, untuk sesi bergambar dengan Eden Hazard. Harap maklum. 

Kepada yang lain-lain teruskan perjuangan anda, EPL belum habis. Peraduan ni je yang dah tamat. Kot-kot ada sponser lain nanti. Kita citer lain pulak ok. 

Mode: Sedih.. :(

5 comments:

  1. Replies
    1. tak suker konon, skali habaq dah potong aku terus semangat..

      Delete
  2. Replies
    1. apa la pemenang ni. lambat plak tuntut hadiah. terpaksa batal semua appointment dengan PRESS..

      Delete