Tuesday, November 27, 2012

Hit 10000 Viewer

Alhamdulillah, tercapai gak satu-satunya angan-angan dalam checklist aku tahun 2012 ni. Fuh yang lain tu macam nak kena carry foward je. Hit 10k viewer ni aku sasarkan bulan Ogos lepas, masa tu hit cuma dalam 4k lebih je kot. Aku buget 1k hit sebulan so sampai end tahun ni sempat la nak dapat 10k. Al maklum la blog ala kadar je. Tapi belum masuk bulan Disember lagi hit dah cecah 10k. Wah lagi semangat rasanya nak berbelogging. Nak banding dengan korang yang hit 1k sehari memang tak lah. Blog ni usia dah lama tapi masa tu tidak aktif dan tidak tahu menahu pun pasal blog-blog ni, trafik-trafik ni. So aku bangga dengan dengan pencapaian aku sendiri. Wakkaka.. Terima kasih kepada viewer-viewers yang secara rela atau paksa ke blog ni. Korang memang Ohhsemm!!

7 comments:

  1. i'm your follower and viewer! tahniah untuk angan2 tersebut menjadi reality !

    ReplyDelete
  2. Tahniah bro!!!
    Bestnya.......hehehehehhe.
    Tapi bab 6 ketul tu nanti ....kalau dah dapat amik gambar angle sikit yek...hehehhehe
    Aku sekarang pun dah ada ketul...1 ketul besar kat perut..hahahhaha.

    ReplyDelete
  3. gua penyumbang viewer lu tiap ari bro...

    ReplyDelete
  4. The Nokia 5228 is such a good phone that has the price of a midrange phone and features of a high end phone.
    The local Palomar College in San Marcos offers some of the best
    adult workshops I have ever experienced, at a fairly low cost.
    Nikon Digital camera price in India is easy matches to the cost and
    quality sensitivity of the crowd and relatively quite affordable.


    Feel free to visit my page; study photography

    ReplyDelete