Wednesday, November 14, 2012

Wordless Wednesday #8 :: Klebang Original Coconut Shake

#1 Bungkus kat sini, makan kat dalam..
#2 Beratoq bak ang..
#Yummy..

Lokasi: Dekat dengan pantai Klebang, Melaka..

15 comments:

  1. waa... rumah cousin wife aku kat klebang... kitorang g sane tak pernah singgah pun sini... hohoho... singgah kapal selam tersadai tu jer... huhhu... akan ku terjah lepas ni sbb dah bnyk kali baca entry pasal ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun sama.. slalu p tempat sejarah. kali ni terjah pantai klebang je.. rupanya ada lagi tpt besh..

      Delete
  2. bro. sedap!! aku baru pegi sini last month. huh, tapi ramai. tak take away pun, makan situ je. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu mkan situ. aku tak sempat usha tempat makan dia. sebab kena masuk dalam 100 meter lagi.

      Delete
  3. Thanks for your information, it was really very helpfull.. shake n vape

    ReplyDelete