Tuesday, November 27, 2012

Aku & S2 Part 11 :: Reflection

Gambar ni aku ambik masa pergi Masjid Negara baru ni. Sebelum ni aku masuk ikut pintu yang sebelah tanglin tu, kali ni aku saja nak pergi jenjalan ke arah KTM tu, kot-kot ada image yang nak di tangkap. Aku jenjalan ikut tepi kolam ni sampai hujung nak naik tangga tu aku terpandang reflection(pantulan) menara daya bumi dari dalam kolam. Cun beb..  Apa lagi aku terus snap.. Ini hasilnya.
Just a small idea from me
Aku harap-harap ada antara gambar aku nanti boleh dijadikan contoh. Arghh perasan betul la. Bukan contoh apa pun, sebagai idea. Kot-kot la terpandang gambar-gambar ni, owh nak try la ambik gambar cam ni ke, cam tu ker. Tak semestinya gambar sama, tapi idea yang sama. Alah internet banyak sumber, pilih je nak macam mana kan. Kalau memang kaki shoot memang slalu la menggoole tp yang jarang2 ni. Tetiba Blogwalking sini terus berkenan ker. Kan.. 

9 comments: