Thursday, January 16, 2014

Bermula Episod Baru

Semalam hari terakhir aku di Unit Aplikasi dan Teknologi Web, Bahagian Teknologi Maklumat. Bermula lah perkara yang paling aku tak suka. Pindah barang. Bukan sikit, banyak sangat. Mana taknya hampir 7 tahun kot menapak di situ. Selerak abis aku buat. Seharian kerja aku memunggah dan mengemas. Nasib baik la pindah kat unit sebelah je.
Haa ni dia tempat baru aku. Unit Operasi, Bahagian Teknologi Maklumat. Hari ni aku dah start duduk kat sini. Apa macam kemas tak? Huh, kejap je ni pasni berselerak balik.
Tempat baru opkosla tugas baru. Tugas-tugas dah dibriefkan semalam so bersedia jela hadapi tugas baru. Bos baru, staff baru tapi semuanya dah kenal. Haha satu bahagian je pun. Chayokk..

5 comments:

  1. selamat bertugas di tmpt baru wpun jarak tmpt lama dgn tmpt baru hanya 7 langkah... hahaha...

    ReplyDelete
  2. Selamat bertugas.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete