Friday, January 30, 2015

Ben Ashaari | Personal Trainer Aku

Timba pengalaman dengan Otai Blogger Sado, Ben Ashaari. Bukan pasal blog tapi pasal workout. Nak sado katakan. Nak sado kena berguru dengan orang yang dah sado. Baru ada keyakinan. 2 hari berturut aku follow Ben workout. Lokasi Bionic Gym kat taman tenaga. Tempat otai-otai ni..
Hari pertama Ben ajar basic workout, perghh.. Boleh tahan kebas tangan. Tak terangkat aku. Ben bagi tips dan teknik menarik pasal workout ni. Ben tak kedekut ilmu dan dia lama dah kot dalam bidang ni.Tengok gambar dia dulu-dulu memang dasyat-dasyat..
Ni workout ke ambik gambar je lebih. Haha.. Nama pun blogger, kalau tak ambik gambar bukan blogger la kan.

Day 2.
Hari ni Ben junior | Qhalif jugak datang.
Haa..candid-candid...  Ben dengan aksi dia.
2 hari ni banyak buat upper body, chest, shoulder, back. Memang sedap buatnyer. Kalau dapat workout hari-hari macam ni, sebulan dua boleh nampak hasil dah. Sekarang ni rasa menegang je body ni. Dah rasa sakit skit, tisu-tisu mula mengoyak. Otot nak membesar katakan, chewahh konfiden je.

3 comments: