Monday, February 22, 2016

Peraduan Jacker Jack Up Your Life ! ICE Watch BMW Motorsport

Peraduan Jacker | Jack Up Your Life ! Boleh menang Jam Tangan ICE Watch BMW Motorsport tu.. Gempak-gempak! Peluang tu aku rasa ada 60% pasal ada 1000 buah jam tangan ICE Watch BMW untuk dimenangi dan 10 pemenang dipilih setiap hari. Ko buat aku nebes je weh. Hari hari aku tengok siapa yang bertuah tu. Sebiji jam tu harga dia RM789.00. Wow! 1000 x RM789 = RM789,000. 
Peraduan Jacker Jack Up Your Life !

Peraduan Jacker Jack Up Your Life ! 
Peraduan ni dah start lama dah, awal tahun hari tu lagi | 1 Januari 2016 lagi dan masih berlangsung lagi sampai 9 April 2016 ni. Aku pun baru-baru ni aku join. Tu pun member bagitau ada contest Jacker. Orang cakap cubalah, mana tau ada rezeki. Snek Jacker tu kan boleh makan jugak. Sambil makan sambil join peraduan. Tak mampu beli kereta BMW dapat jam BMW pun jadi la. Hihi..

Syarat-syarat penyertaan
Okeh syarat-syarat penyertaan mudah je. Beli snek Jacker di mana-mana pasaran yang ada sticker peraduan. Ingat! Ada sticker peraduan. Kang beli takde sticker sia-sia je dalam tu takde kad unik kod. Lepas tu dapatkan kad unik kod dalam pek Jacker dan jawab soalan mudah. Tengok gambar bawah ni dan follow step dia.
Peraduan Jacker Jack Up Your Life !
Langkah-langkah untuk menjawab soalan dan menghantar jawapan. Kalau kurang pasti korang pergi ke website Jacker @ Facebook Jacker
Peraduan Jacker Jack Up Your Life !
Tengok aku punya !! Ini yang aku baru ambik gambar. Yang sebelum ni aku x ambik gambar dah brapa banyak dah. Cuba je mana tau. Peraduan masih lama lagi. 
Peraduan Jacker Jack Up Your Life !
Tu dia! Hampir sebalang dah Snek Jacker aku. Tak pe la kita try dulu seperti menahan bubu di sungai. Mana tau ada rezeki. Aku share info ni supaya korang tau ada peraduan jacker ni. Memang la persaingan sengit, lagi ramai join lagi tipis la harapan. Tapi takpe, aku percaya pada REZEKI. Selamat mencuba, kalau menang bagitau sini ya. Kongsikan kegembiraan korang skali. Hehehe...

#jacker #jackupyourlife #peraduanjacker

Wow.. Harga GoPro Hero 4 makin murah !! [klik sini]