Friday, September 15, 2017

Crocodile Dentist Challenge Malaysia Akif Vs Aliah

Pernah dengar permainan Crocodile Dentist tak ? Kalau translate ni macam doktor gigi buaya  !! Haa biar betul permainan ni. Tukang cabut gigi buaya eh ? Tak la, ni permainan je dengan toy dia. 

Main crocodile dentist ni senang je.. Buka mulut buaya tu, pastu tekan gigi dia. Sapa salah tekan kena gigit.. Ouchhh... Kalau nak main ni kena ada partner baru best. Pastu kena create rules masing-masing untuk sapa yang kena gigit. Baru la rasa gementar nak tekan gigi tu.. 
Kali ni Akif dan Aliah akan buat Crocodile Dentist Challenge dengan beberapa rules yang simple. Challenge kali ni aku bagi denda yang simple, mungkin akan datang buat lagi mencabar baru la best.. 
Boleh saksikan full video Crocodile Dentist Challenge Malaysia Akif Vs Aliah di Youtube
Okeh jangan lupa SUBSCRIBE, COMMENT dan tinggalkan LIKE pada video. Terima kasih.. Banyak lagi video akan datang.. 

3 comments:

  1. As a person who hates dentists-- this whole office makes you feel like part of the family! Making you comfortable and explaining everything.wisdom tooth extraction london

    ReplyDelete
  2. The tools that he/she would use more resembled ancient torture devices than dental tools. One in particular, The Pelican, resembled a pelican's beak and was used to rip a tooth out of a patient's mouth as quickly as possible.  dental equipment

    ReplyDelete
  3. I respect this article for the very much investigated substance and magnificent wording. I got so included in this material that I couldn't quit perusing. I am awed with your work and aptitude. Much obliged to you to such an extent. Fiksna proteza Novi Sad cena

    ReplyDelete