Thursday, September 7, 2017

Watsons Syok Sale Carnival sempena Ulangtahun Ke-7 Watsons VIP Card !

Watsons Malaysia meraikan Ulangtahun Ke-7 Watsons VIP Card pada 5 September 2017 baru ni di MyTown Shopping Centre, Cheras. Watsons Syok Anniversary.. 
Tahniah Watsons Malaysia atas ulangtahun ke 7 ini. 

Sapa tak kenal Watsons, tempat paling mudah nak dapatkan personal care dan aku salah seorang pemegang Watsons VIP Card ni. Okeh, kalau nak tau berkenaan dengan Watsons VIP card ni, mula diperkenalkan pada tahun 2010 lagi, sekarang dah anniversary yang ke 7 VIP Card ni.

Watsons VIP Card Milestone
Info milestones 
Korang tengok sendiri milestone atas ni, pemegang-pemegang Watsons VIP Card ni meningkat setiap tahun. Sekarang ni dah mencecah angka 4 juta lebih. Wowww hampir 15% daripada rakyat Malaysia ada Watsons VIP card. Fuhh hebat-hebat.. #watsonsmalaysia #watsonsrewards

Watsons Syok Sale Carnival
Sempena sambutan ulangtahun ke-7 ini, Watsons Malaysia turut meraikan pemegang-pemegang Watsons VIP Card ni dengan mengadakan Watsons Syok Sale Carnival yang akan berlangsung bermula 5 September sehingga 2 Oktober 2017 di beberapa tempat iaitu :

One Utama Shopping Centre 
Ground Floor Centre Court
6 - 10 Sept 2017, dan

Sunway Velocity Mall
Vanity Atrium
26 Sept - 1 Oct 2017Sempena Karnival Syok Sale Watsons ni, pemegang Watsons VIP Card akan menikmati pelbagai kadar diskaun menarik serta giveaway baucer shopping dari Watsons. Korang boleh shopping sakan di karnival tu nanti. Sambil bershopping kumpul lagi Watsons VIP points.


Banyak aktiviti-aktiviti menarik yang sediakan sepanjang karnival ni untuk pemegang Watsons VIP Card ni, antaranya bertemu dengan selebriti-selebriti Watsons, korang disajikan dengan pertunjukkan tarian zumba, pertandingan mewarna, pertunjukkan memasak, beauty workshop pun ada, pemeriksaan kesihatan secara percuma, boleh la datang buat health check dan last but not least peluang bertemu dengan pelakon popular TVB, Sharon Chan dan Elaine Yiu yang turut hadir memeriahkan karnival Syok Sale pada 10 September nanti. 


Ada berita baik untuk pengguna Grab sepanjang bulan September ni, Watsons Malaysia dengan kerjasama Grab memberi berpeluang menikmati rebate menaiki Grab melalui promo code.  Kod promo "GRABWATSONS" sebanyak RM15 rebate menaiki Grab. Boleh redeem 2x tu. Jimat-jimat !!! Tertakluk kepada pengguna baru Grab dan 5000 penebusan yang pertama saja. Jangan lupa Download Grab Apps untuk redeem promo code tu.. 


Kempen "Spot and Win".. Haa, kalau korang terserempak denga Grab dengan sticker Watsons. Cepat-cepat pergi snap dengan Grab tu post kat Instagram, mana tau gambar korang terpilih jadi pemenang. 10 gambar paling banyak LIKE akan mendapat sejumlah 1,000,000 points Watsons ! Perghh banyak tu.. #watsonsmalaysia #watsonsrewards

Fuhh tunggu apa lagi cepat sign up Watsons VIP Card..

Benefit atau kelebihan Watsons VIP Card
  • Keahlian seumur hidup
  • Tawaran hebat lebih 1000 #watsonsrewards di merhcant terpilih
  • Dapat 1 mata setiap RM1
  • Bayar guna mata, 200 mata bersamaan dengan RM1
  • 2x mata untuk semua produk Watsons Brand
  • 5x mata berbelanja pada bulan kelahiran
  • 5x mata bila bayar guna Kad VIP Watsons
  • Diskaun Ekslusif untuk produk kesihatan
Selain dari 8 kelebihan Watsons VIP Card, untuk pelanggan yang sign up VIP Card ni, korang activate kad secara online korang akan dapat 500 mata ganjaran, Baucer Watsons bernilai RM300 dan Reward vouchers bernilai RM5000. Wow menarik !!

Sekitar majlis ulangtahun Watsons VIP Card di MyTown Shopping Centre.
Sesi Photo Watsons Malaysia dengan kerjasama penaja-penaja rasmi.
Acara tiup kek pun ada.. Turut hadir di sambutan ulangtahun ni, selebriti-selebriti Watsons Amber Chia, Thanuja Ananthan, Arja Lee dan Sasha Saidin. 
Congratulations Watsons on 7th Anniversary VIP Card
Untuk maklumat lanjut tentang Watsons VIP Card atau promosi boleh klik link bawah ni. 
#WatsonsMalaysia #WatsonsRewards
Website : Watsons Malaysia
Facebook : Watsons Malaysia
Instagram : Watsons Malaysia 
#WatsonsMalaysia #WatsonsRewards
Jangan lupa #WatsonsMalaysia #WatsonsRewards

2 comments: