Friday, October 19, 2012

Ada apa hal ni?

Korang rasa kan, apa agaknya kren ni tengah buat? Tebang pokok? Tengah betulkan kabel? Tengah turunkan payung terjun sangkut? Tengah angkat bumbung? Atau? Teka-teka...Oopppss jangan scroll down lagi, kasi la satu jawapan dulu, baru syiok.. baru scroll ok?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hampeh betul la tak suspen betul la dashboard ni. Baru nak teka teki dah kuar hint. Ishh.. 
Korang lihatlah apa yang berlaku.. itulah jawapannya, ada yang betul?
Ini pula gambaran dari depan kejadian. Ikuti laporan ringkas dari aku kat bawah ni (wartawan tidak bertauliah)
Pangsapuri Permata

Khamis, 18 Oktober 2012, Sebuah lori terbabas lalu melanggar pagar kawasan pangsapuri. Pangsapuri yang dimaksudkan Pangsapuri Permata, Alam Jaya, Cheras. Menurut orang ramai yang berada di kawasan kejadian, kemalangan berlaku tengahari namum lori tersebut belum dialihkan. Tiada kemalangan jiwa dilaporkan. 2 buah kren dikerahkan untuk mengalihkan lori tersebut. Sekitar jam 6.30 petang kren bersiap sedia untuk mengalihkan lori tersebut. Berjayakah lori itu dialihkan? Aku pun tak tau? hehe.. Pasal semalam aku tak larat nak tunggu, aku blah ler.. Korang tengok suratkhabar ker, tv ker hari ni, kot-kot ada kuar berita. Sekian, sumber dari orang ramai, gambar dari SII aku..
**kalau ada tersalah info jangan salahkan aku.

10 comments:

  1. nasib baik ada pagar.. kalau tak, abis keter2 parking kat bawah tu.. kalau ada orang lagi naya..

    ReplyDelete
  2. sebok jer wartawan ni nak menyesakkan keadaan sekitar... hahaha... kren tu pulak time org blk kejer br nak buat kejer... mesti jem giler kan...

    ReplyDelete
  3. tau takpe. time2 balik keja. aku seperti biasa lah, orang malaysia kan.. bersimpati. hehe

    ReplyDelete
  4. typical Malaysia.. khkohkoh...

    ReplyDelete
  5. Ishh3.. teruk kott.. btw,, first time dtg sini ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. org tak sure lagi..

      1st time datang.. dtg la slalu..

      Delete