Tuesday, October 30, 2012

Gameweek 9 Liga Blogger Update

Fantasy Premier League 2012/2013
Gameweek 9
Alahai sudah jatuh ditimpa tangga. Point yang sangat teruk minggu ni. Jatuh 2 anak tangga pulak minggu ni. @ekjozbuluh fc dah mengambil alih kedudukan takhta liga. Cis3x. Suka la tu.. 1 Gameweek je lagi. Nak cari keajiaban memang payah dah. Yang lain macam dah giveup. Takpe la, yang penting Manchester United menang... Ekjoz pulak fan Chelsea.. tp dia tak fanatik kot. Mesti tak rasa kekalahan tu. keh3x. Nanti dah abis Gameweek 10 kita buat majlis penyampaian hadiah. Sediakan teks ucapan k.. (mode sedeh)

13 comments:

  1. Replies
    1. 1 gameweek je lagi. jarak 80++ memang takleh beat. huhu..

      Delete
  2. Surat kepada pihak penganjur,

    Saya dengan ini memohon agar tempoh penyertaan ini dilanjutkan dari gameweek 10 kepada gameweek 15 memandangkan ia semakin sengit selain memberi peluang kepada saya utk memintas. Harap dipertimbangkan dengan sewajarnya.

    (Sikit jer lagi nak pintas penganjur, harap penganjur neves okeh)

    ReplyDelete
  3. Haha.. Kalau boleh lanjut aku lanjutkan. Tapi rasa tidak adil bagi yang tengah leading tu. Kalau penganjur(aku) leading tak kisah la, smpi gameweek 20 aku lanjutkan. kasi potong. Heheh.

    ReplyDelete
  4. nak masuk league ni macam mana?? ade kod tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bro. tapi penyertaan telah tamat pada gameweek 5. kalau join suka-suka boleh bro. dialu alukan.

      classic league ::code :: 827785-206555

      refer entri ni.

      http://redscarz.blogspot.com/2012/08/peraduan-fantasy-premier-league-20122013.html

      Delete
    2. takpe.. just nak suka suka.. terima kasih.. walaupon tak terer, boleh la masukkan.. heheheh

      Taubat Seorang Penzina : Perempuan Berjumpa Nabi Untuk Bertaubat Lepas Berzina

      Delete
    3. ok.. dah join.. kompom paling bawah karang.. hahahaha

      Taubat Seorang Penzina : Perempuan Berjumpa Nabi Untuk Bertaubat Lepas Berzina

      Delete
    4. ok sila2.. minggu depan automatic update kt website.

      Delete
  5. Replies
    1. hihi.. takpe. tengok carta berubah pun ok gak :p

      Delete
  6. gua bengang ngn clattenburg nih... ref (12th player of manyu) spoil the game... hampeh.. sedikit terubat bila gua tgok gua lead liga blogger!... kah3... marqis, game ke 11 - 20 buat league lain lak ngn hadiah lain..lu sponsor le... liga nih, gua tapau ye! kah3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. br la nampak ke fanatikan tu.. ala kalau MU menang slalu bagi alasan tu. Dulu drogba offside, pastu luiz tak kena kad merah main kasar, game baru ni kena tangan tak penalti. hehe..

      mentang2 point jauh siot je tapau2..
      tunggu makis sponser la untuk GW11-20 kita start 0-0

      Delete