Monday, October 22, 2012

Gelagat Ribuan Ponyokong ATM

Demam Piala Malaysia belum reda lagi buat aku, walaupun tewas tipis 2-3 kepada Kelantan namun aku tetap berpuas hati dengan persembahan yang ditunjukkan oleh skuad ATM. Itu hanya permulaan, musim depan pasti mencabar apabila melangkah ke Liga Super. Tahniah buat skuad bimbingan B.Sathianathan yang berjaya menjadi naib juara Piala Malaysia 2012. Saksikan beberapa coretan dari penyokong skuad ATM yang membanjiri hampir 30% kapasiti Stadium Shah Alam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apa macam rare tak? Penyokong ATM yang terlepas gambar or nak gambar kenangan copy sini ya. Aku rasa gambar ni semua dah diwatermarkkan "lensa ayid" so leh la copy.
Terima kasih dan kredit kepada Photographer Zaid Ayid kerana sudi sharing gambar melalui laman lensa ayid Untung ada kawan photographer.

8 comments:

  1. cantik semua gambar tu! Semnagat betul eh? Suka gambar yg ada manusia tengkorak tu.. hehe..
    wpun saya bukan penyokong ATM, tapi, bangga tgk cara diorang sokong! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga lepas ni stadium sentiasa penuh walaupun game dalam peringkat liga.

      Delete
  2. pakjoe lama x pergi stdium final sejak pasukan pilihan pakjoe teruk pakjoe x p dh tgk sedihhhhh...tpi bla tgk pic gelagat nie pakjoe dh tau macm mana dkt sna

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius kat stadium mmg happening. aku tak gi pun final ni tp aku leh bayangkan suasana kat sana mcm mana. last aku g harimau muda lawan syria & bahrain

      Delete