Nuffnang

Cosmoderm

cosmoderm

Friday, March 11, 2016

Kelebihan dan Keistimewaan LOVE CANDY | GULA-GULA CINTA

Tiba musim panas je aku runsing. Bukan ape, aku kan pergi kerja ulang alik naik moto. Bahang weh. Terbakar rasa kulit-kulit. Kalau hari-hari gini gelap muka aku. Haha, bukan takut gelap, tapi kulit aku mudah sunburn, mengelupas kulit kering. Ada tompok merah-merah tepi hidung. Tak selesa ! Orang lelaki pun kena jaga penampilan gak, takkan orang pompuan je kan. Jangan cakap aku cerewet pulak haha. Tak nak biar kulit terkesan macam tu je. Nanti lama-lama rosak kulit muka aku. 

Kena cari supplement ni. Tak nak la cari supplement yang hardcore-hardcore ni. Cukup sekadar ringan-ringan dan tak berat untuk dimakan. Aku bukan suka sangat supplement yang banyak songeh ni. Ada yang banyak pantang larang pun tak suka. Then aku jumpa LC ! LC  tu ape ? 

LOVE CANDY | Gula-gula cinta
MixFruit Chewable Tablet
LOVE CANDY LC LC | GULA-GULA CINTA
MixFruit Chewable Tablet
LOVE CANDY LC LC | GULA-GULA CINTA
Love Candy | Gula-gula cinta
MixFruit Chewable Tablet
Mula-mula macam rasa WOW ! Gula-gula cinta gitu, aku ni dah berumur macam tak sesuai je nak makan ni. Ke untuk remaja je? Haha, tapi bila tengok kelebihan dan keistimewaan gula-gula cinta ni, aku terus nak cuba. Tiada pun larangan untuk orang berumur macam aku ni. Sesuai untuk lelaki dan perempuan pulak tu. Boleh la share dengan wife aku. Kanak-kanak seawal 2 tahun pun boleh makan Love Candy ni. Lagi pun cara pengambilan mudah. Kunyah 2 biji pagi dan 2 biji malam ketika perut masih kosong. Kunyah macam makan gula-gula je. 
LOVE CANDY LC LC | GULA-GULA CINTA
Sebelum mula kerja makan 2 biji pagi. 
LOVE CANDY LC LC | GULA-GULA CINTA
Keep continue next day pagi sebelum breakfast perut tengah kosong makan 2 biji lagi. Tak susah pun. Sedap je, perisa buah-buahan !
Kandungan buah-buahan terpilih yang semestinya sangat berkhasiat ! Antaranya Aprikot, Anggur, Peach, Epal, Lemon, Oren dan Camu-camu. 

Kenapa aku pilih Love Candy ?
Apa kelebihan dan keistimewaan LOVE CANDY | GULA-GULA CINTA

Love Candy membantu : 
  • Mencerah,
  • Menegang,
  • Menggebu,
  • Menganjal,
  • Melembut,
  • Melembap kulit
  • Mengurangkan Pigmentasi
  • Menyihatkan badan
  • Membaikpulih Sel Kulit
  • Memudarkan Parut Jerawat
Serius, hampir kesemua kelebihan dan keistimewaan tu sesuai untuk aku. Sesuai sangat dengan situasi aku sekarang. Aku harap dengan Love Candy ni dapat membantu aku 
*mencerah kulit *melembapkan kulit kering *menyihatkan badan setelah penat kerja seharian *membaikpulih sel kulit yang mengelupas *memudarkan parut bukan saja bekas jerawat tapi bekas tompok-tompok merah tepi hidung. Harap-harap kulit semakin sihat dan gebus ! 
LOVE CANDY LC LC | GULA-GULA CINTA
Harian Metro
Dah pernah masuk dalam keratan akhbar Harian Metro. Telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia atau KKM. Boleh semak nombor rujukan KKM :180216/02/053

Nak share sikit testimonial yang aku dapat dari customer yang dah try Love Candy ni. Nampak meyakinkan. 
LOVE CANDY LC LC | GULA-GULA CINTA
LOVE CANDY LC LC | GULA-GULA CINTA
LOVE CANDY LC LC | GULA-GULA CINTA
*Pesakit yang menghidap diabetes, sakit sendi, gout, anemia, eczema lagi elok ambil LC~LC ini sebagai makanan tambahan untuk setiap hari. 

Kalau nak tahu lanjut tentang produk ni, korang boleh check sendiri di laman social di bawah. Kalau berkenan tu jangan tunggu lama-lama. PM terus no di bawah. Rozita Che Wan pun makan LC ni tau ! 

LOVE CANDY
Instagram : Diyanahnadia & By_Diyanahnadia 
No Tel : 0122140353

Nah aku listkan semua stokis-stokis yang ada kat Malaysia ni. 

Stockist Negeri Johor: 
@jku4latipah 
0172044401

Stockist Johor (JB)
FAZILLA BINTI SALIM
@fazillasalim @syira_dd
0137791500 / 0137401500

Stokist Pasir Gudang/ Perling/ Skudai
LATIFAH NOOR BINTI DAUD
@LATIFAHNOOR60
FB : LatifahNoor
HP : 0137203304

Stockist Batu Pahat/ Kulai
HJ HAMZAH BIN MOHAMAD
HP : 0192664060 / 0197261071

Stockist Simpang Renggam
@alvisfesyen / @fatinemira 
FB : Fatin Emira
HP : 0165318202

Stockist Kluang
@ryimaconcept
FB. : Azrimah Kassim
HP : 0197590997

Agent Segamat
Nuha Fathin
Insta: adynda_nuha
HP : 0177525914

Stockist KL, Wilayah Persekutuan dan Selangor: 
AMY NURFAIZAH 
@amynurfaizah 
HP : 0192769411

Stockist Bangi: 
@lovecandy_gulagulacinta 
HP : 0169645544
IG. : villaidora / villaidora.com

Stockist Cheras: 
@ytkhalid 
HP : 0133332275

Stokist Daerah Shah Alam
Ig: zahroton 73
HP : 0129471099

Stockist Negeri Kelantan:
@lovecandy.safura
HP : 0129621377 (Puan Safura)

Agent Kota Bharu area: 
@airin.my 
HP : 0108461513

Stockist Negeri Perak:
@zilaroslan 
HP : 0195584959

Stokist Negeri Terengganu
@lovecandy_kt 
Wassup only : 0197621702

Agent Penang: 
@nyumnyumcandy
HP : 0194446996

Agent Penang:
Ig @moleqofficial
Fb page @moleqboutiquecafe

Stokist Penampang,Sabah
Jessica Lajaip Molukun
HP : 012-2399038
@lovecandysabah
@jesslajaip