Friday, May 16, 2014

Aliah dah Sihat | Dapat Hadiah Frozen

Alhamdulillah Aliah dah sihat. Gembira tengok Aliah dah sihat. Terima kasih atas doa kawan-kawan semua. Semalam dah nampak petunjuk Aliah semakin sihat cuma belum 100%. Dah boleh buang air besar dengan sempurna. Semalam langsung tak merengek dan tidur malam pun nyenyak. 
Haa, 2,3 hari lepas dia dapat hadiah Frozen.. Masa tu masih sakit lagi. Saja beli nak bagi dia lupa sikit sakit. Dah lama dah Aliah nak Frozen tu tapi tak jumpa-jumpa lagi.
Seronoknya Aliah dapat mainan Frozen Dolls. Anna & Elsa
Cantik tak Anna? Macam Aliah tak??
Do you want to build a snowman? Hihi... 
Babah pula yang melebih ambik gambar. Hehe..

Btw, hari ni Aliah dah start pergi sekolah. Dah pesan kat dia jaga makan, jangan makan pedas, jangan beli air. Minum je air masak yang dia bawa tu. Macam-macam pesan siap ulang lagi. Risau takut dia lupa. K balik japgi nak interview dia. Hope everything ok... 

1 comment:

  1. Thanks for sharing! Your blog seems useful to many people, so keep it up! As I see, you have many followers here, so it would be nice if I could share my blog. We promote the best grow tent, so Read more and find more information about it! Grow plants safely and fastly with just 1 click!!!

    ReplyDelete