Monday, May 19, 2014

Kedai gunting mamak takde style?? | Rambut Akif dah panjang

Sapa cakap kedai gunting rambut mamak takde style? Mungkin ada tempat-tempat tertentu je kot. Semalam aku bawa Akif pergi potong rambut kat satu kedai gunting rambut mamak area Nanding. Aku memang la tak brapa konfiden sebab dah selalu dengar mamak potong rambut satu fesyen je. Tapi dah panjang sangat rambut Akif so try jela. Budak-budak potong rambut pendek tak kisah sangat.
Akif ni memang geli sikit bab potong rambut ni.
Sabar ye Akif, kejap je tu...
Haa sibuk kau Akif nak tengok kat cermin. Aku nerves je risau dia potong tak lawa. Makin lama aku tengok mamak tu potong makin.................











ada Style lah.....Tudia sapa cakap mamak takde style... Rambut pacak kot dia buat. Sampai aku sendiri terus terjebak potong rambut kat situ. Aku tambah menu lagi, massage kepala ..huhu mantapp...
Amboii siap teleng-teleng lagi.
Akif senyum sampai nampak gigi.. Suka la tu..Haha.. Kalau sapa-sapa nak try boleh gi kat pekan nanding deret kedai sebelum Pasaraya CS. Kedai gunting mamak ada satu je situ...

4 comments:

  1. muka abih hati le tu.. hencem anak mama

    ReplyDelete
  2. Amboii.. senyum lebar Akif yerr dapat rambut pacak... :D

    ReplyDelete
  3. akif hensem!! kemain senyum sampai ke telinga..hehehe..

    ReplyDelete