Thursday, May 22, 2014

Koleksi Disney Frozen Figurines

Disney Frozen aku dah sampai. Ada 6 figurines semuanya Elsa, Anna, Hans, Kristoff, Olaf dan Sven. Bagi kat Akif dan Aliah, seronok dorang. Set Frozen Murah, tengok mainan pun ok, look alike tu sama. Ok la untuk koleksi buget. Korang yang teringin nak figurines ni try cari kat lelong.com
Kristoff & Sven
Kristoff, Sven& Olaf
"Hi i'm Olaf, and i like warm Hug"
Hans, Elsa & Hana
Pasangan Romantik dalam Disney Frozen

Disney Frozen aku Edit pakai Line Camera.

Without Snow
With Snow
With Snow  
macam real dalam movie je..... Ledigo ledigo... sebut sebut ledigo ni...
...teringat satu kisah, si adik suruh Maknya mencari ke mencari lagu Frozen kat internet. Mak dia tanya lagu ape? Dia cakap la ladygo ledigo! Puas ibu dia cari tak jumpa, mak dia cakap 
let it go ada ler. Sampai ke sudah tak jumpa sehingga kakak kepada budak tu cakap laaaa betul la 'Let it go" tajuk dia.. hahha Lol..

5 comments:

  1. Frozen... let it go... huhuhuu.. nak tengok tapi sampai sekarang tak tengok lagi huhuhu :D

    ReplyDelete
  2. hey there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here.
    I did however expertise several technical issues using this website, since I experienced to reload the website
    many times previous to I could get it to load properly.

    I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am
    complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect
    your placement in google and could damage your
    high quality score if ads and marketing with Adwords.
    Anyway I'm adding this RSS to my e-mail and could look out
    for a lot more of your respective exciting content. Make
    sure you update this again soon.

    my web page toronto Music

    ReplyDelete
  3. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now
    each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service?
    Thank you!

    Feel free to surf to my website ... adult frien

    ReplyDelete