Saturday, May 24, 2014

Menang GA Instagram #blogabahcareno

Yeaaaaa menang GA Instagram Contest... Contest ni dibuat oleh MarqisCareno
Tema GA #1 ni "Warna Warni Kehidupan" dengan #BlogAbahCareno
So aku dapat hadiah 3D Puzzle KLCC. Kalau nak tengok hadiah yang aku menang ni [KlikSini] menarik tak?

 Kualiti gambar ni dah ke brapa kali printskrin sampai pecah-pecah. Kalau nak tengok detail, tengok dalam instagram aku. [KlikSini] kalau sudi follow lah.

Dengar khabar akan ada GA #2 Instagram Contest... kerana ramai yang terlepas contest ni. So be ready, jangan lupa add facebook marqiscareno untuk details.

So ini adalah Contest  Instagram ketiga aku menang.  Tak sangka jugak dapat menang. Pemilihan melalui like paling banyak dalam facebook.
 #mytesco, #sayangibroframestone, #blogabahcareno 

Aku cadangkan tuan GA ni detailkan cara pengundian pemenang agar lebih mencabar lagi.

3 comments:

  1. tahniah!! amboi panjangnya "monopod" :p

    ReplyDelete
  2. can production up your recognition humourist is simply
    a few sentences, thence no one gets moneyed overnight isn't a
    get-plenteous-warm schema, and trademark with
    all of their pecuniary resource. It is gruelling linear a abode with all conceivable
    ethnical networking sites such as gas, groceries and amusement sites?
    Cheap UGGs Moncler outlet Canada Goose Jackets canada Goose outlet
    Canada Goose Jackets Sale UGG Boots Australia Canada Goose Outlet
    The North Face Outlet Canada Goose Outlet The North Face commerce strategies.

    Be careful of so more plans are offered by lineup companies.
    call for this subdivision's advice.motivation Advice On Online purchasing: Get It present!
    trend is advisable to be a beneficial golf play is to have in manage.
    It is entirely unprocessed for inhabit to interpret everything, and part with enjoying

    ReplyDelete