Saturday, September 6, 2014

Cabaran 30 Hari | Hari #6 | Apa aku makan hari ni

Apa yang aku makan hari ni? Topik hari #6 Cabaran 30 Hari | #kelabbloggerbenashaari. Makan ni macam-macam aku makan har ni tapi aku boh makan tengahari tadi la. Lunch kat IKEA dengan karipap IKEA. Hmmm sedapnyer.. Tambah pulak dengan Salmon ball. Kalau kat ikea ni je la yang slalu beli. Saiz agak besar padat dan sedap..
Apa macam ada selera? 
Tengok Akif sampai belasah karipap dua ketul.. 
Aliah makan Roti Sosej.. 
Finally aku punya dessert | aiskrim IKEA boleh la.. Bukan aku nyer Akif punya, dia tau order je, Babah kena abiskan... Gemuk la aku... Huhu siot la browser problem jenuh aku nak buat entri... 

9 comments:

  1. Lama tak p makan eskrim ikea huhuuu

    ReplyDelete
  2. ye la tu,babah abiskan,padahal babah dia yang nak kannnnn hehehehhe

    ReplyDelete
  3. apsal la aku rasa aku je ketinggalan nak merasa karipap ikea...?? sobbbsobbb

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaaaa... menyelerakannnn nomnomnom

    ReplyDelete
  5. Tahniah, dah 6 hari menyahut cabaran... teruskan DR...salam ukhwah..:)

    ReplyDelete
  6. Last sebelum puasa ke Ikea, ..memang cari karipap besar ! Sedap.

    ReplyDelete
  7. Ikea!!!!! Lamaa tak pegiiii huhuhu

    ReplyDelete