Thursday, September 18, 2014

Pageview 250,000 tercapai | Ada Wishlist tambahan?

Last 23 Julai 2014 blog aku mencapai target wishlist tahun ni 150,000 page views. Memandangkan baru bulan Julai, so aku tambah wishlist untuk capai 250,000 pageview sebelum hujung tahun ni. Nampaknya 16 September 2014 dah Hit 250,000 page views masih lagi berbaki 3 bulan lebih. 

Perlukah aku sasar 400,000 pageviews sebelum akhir tahun? Macam mengarut! Tapi try je la. Kalau letak lebih usaha pun kena lebih.

Wishlist terbaru untuk pageviews

Apapun statistik ni berdasarkan blogspot statistik. Kesahihan dan ketepatan tu bukan 100%. Terima kasih jugak kepada blog-blog yang meletakkan aku dalam bloglist mereka. Salah satu traffic sources pageviews terutamanya #kelabbloggerbenashaari 

Usaha lagi Daus Redscarz!! Chayokk..

3 comments: